![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Küçükyalı Fenerium Mağazası'nda sarı-lacivertli taraftarlarla biraraya gelen Lugano ve Mehmet Yozgatlı, taraftarların forma ve satın aldığı çeşitli ürünleri imzaladı. Özellikle minik taraftarlar, iki futbolcuya büyük ilgi gösterdiler. Uruguaylı futbolcu Lugano, Fenerbahçe'de bugüne kadar herşeyin mükemmel gittiğini ifade ederek, "Fenerbahçe'ye ve İstanbul'a alıştım. Ailem de burada olmaktan dolayı çok mutlu. Çok sıcak bir karşılama yapıldı. Taraftarlar bizi hep destekiyor. Bunun karşılığını da 100. yılda şampiyon olarak vermek istiyoruz" dedi. Takımın uyum sorunu yaşadığı yönündeki soruları da yanıtlayan Lugano, "Bir günde takım oluşturamazsınız. Biraz daha zamana ihtiyaç var. Futbol içinde böyle şeyler olur. Benim oyuncularla uyumum çok iyi. Futbol sonuç oyunudur. Kazanıyorsanız ve şampiyon oluyorsanız, takımınız ve oyuncularınız iyidir, yeniliyorsanız da takımınız kötüdür" diye konuştu. UEFA Kupası grubunda Fenerbahçe'nin durumunu da değerlendiren Lugano, "Grup çok zor. Şampiyonlar Ligi ayarında. Bu grubu geçip, üst tura çıkacağımızı düşünüyorum. Zor bir grup olmasına rağmen, Fenerbahçe'nin azmi ve kalitesi gruptan çıkmaya yeter" ifadelerini kullandı. Mehmet Yozgatlı ise, Galatasaray'dan teklif almadığını açıklayarak, "Fenerbahçe ile 1 senelik sözleşmem devam ediyor. 100. yılda bu kadroda bulunmak benim için çok önemli. Sezon sonunda yine kulübümle görüşeceğim" dedi. UEFA Kupası'nda Fenerbahçe'nin gruptan çıkacağına inandığını da belirten Yozgatlı, takımdaki yabancı oyuncularşla ilgili ise şunları söyledi: "Appiah ve Aurelio zaten bizden biri gibi. Diğer yabancı futbolculara da uyum sağladık. Yabancılarla hiçbir sorun yaşamıyoruz." Kaynak: DHA |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 136 Thanked 223 Times in 167 Posts
Üye No: 7326
İtibar Gücü: 1825
Rep Puanı : 11245
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() saol kanka.İnşallah olacaz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 51 Thanked 36 Times in 20 Posts
Üye No: 18855
İtibar Gücü: 1610
Rep Puanı : 1760
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() saol ama inşallah olamazsınız
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bakkal: "İsabetli transfer yapmak istiyoruz" | styla45 | Diğer Süper Lig Takımları | 0 | 06-08-2010 10:55 PM |
Yılmaz: "Şampiyonluk turu atmak istiyoruz" | styla45 | Türkiye 2. & 3.Ligi | 0 | 04-02-2010 01:37 AM |
Yazlar: "Hedefimiz şampiyon olmak" | Shekil | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-28-2007 08:08 PM |
Oktay Mahmuti: "Evimizde kazanmak istiyoruz" | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-09-2006 03:13 PM |
Çataloluk: "8'li finallere kalmak istiyoruz" | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-29-2006 05:02 PM |