![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 136 Thanked 223 Times in 167 Posts
Üye No: 7326
İtibar Gücü: 1828
Rep Puanı : 11245
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Karşı cinsle tanışma denemeleri
pardon, bi saatiniz varmıydı acaba? - yok! - yarım saat de olur, hatta 15 dakika. - hö? ne? ......................... ......................... ................ (biri tanışma heveslisi, diğeri işbirlikçisi olmak üzere iki kişi konuşmaktadır, hedef konuşmaları duyabilecek şekilde konuşlanmıştır) 1- yok abi o değil diyorum.. 2- o ya.. baksana kaş, göz. aynı. kesin eminim o. 1- ya hayır o daha uzun boyluydu sanki (bu noktada dişi kişi kıllanır, bir iki bakış atar ama pek aldırış etmez) 2- ya her iddiasına varım o. gidip sorucam. (2 dişinin yanına gider) 2- ya afedersin. sen şu starın güzellik yarışmasında 2. olan kız değil misin? dişi- (kızarır, utanır, şımarır) hihi..yok hayır, benzettiniz sanırım..(smileyler havada uçuşur) 2- evet, düşündüm de sen daha güzelsin zaten (ve akabinde akşam yemeği) ;başarı yüzdesi : %86 ......................... ......................... ......................... ......................... dişi dondurma yerken yanına gidilir -yalayabilirmiyim -hayır - o zaman dondurmandan yaliyim.ehehe -çat başarı yüzdesi : %0 ......................... ......................... ......................... ......................... -pardon bayan, at gibisiniz basari yuzdesi: 100% travesti dayagi ......................... ......................... ......................... ........................ + merhaba, daha once tani$madik ama bu tani$mamiza nasil engel olabilir dunyanin bile giderek kureselle$tigi bir donemde? - ha? + yani diyorum ki pekos bill nasil da dovdu o kizilderilileri helal olsun vallahi. - ya bu sacma laflarla bir yere varmayi umuyor musun cidden? + ba$ka onerilerin varsa dinlemeye hazirim ? - mavi ekran ......................... ......................... ......................... ........................ - merhaba... tanisabilir miyiz? - nerden esti? - eeee.. seyyy... kuzeyden desem? ......................... ......................... ......................... .................... x dişisi y erkeğine çarpar ve akabinde x-pardon y-önemli değil x-resmen üstüne çıktım y-önemli değil bana sık olur zaten ......................... ......................... ......................... ..................... - deminden beri bakışıyoruz, bakışmak mı istiosun tanışmak mı? - bakışmak - şu köşeye git ve beni ordan izle o zaman. ......................... ......................... ......................... ........................ a-siz yenisiniz galiba? b-hayır 6 aydır burda çalışıyorum ben. a-aa öyle mi? ben daha ilk defa görüyorum sizi... b-evet geçen sefer de aynısını söylemiştiniz.. a:..... ......................... ......................... ......................... ......................... .. (sınıfta güzel ve ders kaçırmayan bir kızın yanına gidilir) -eöhm pardon ya ben bi kaç ders kaçırdım da acaba notlarını fotkopi çektirebilir miyim? -olur -de beni şimdi acelem var mesela ben akşam çektirsem yarın sana geri veririm -yarın nasıl bulacaksın beni -sakıncası yoksa telefon numaranı verirsen ben yarın ararım -hmm tamam (böylece hem kızla tanışılır, hem de telefon numarası alınır) ......................... ......................... ......................... ......................... ........ -pardon, meraba, cengizi tanıyor musunuz acaba? -?! hmm, bir düşüneyim... sanırım tanımıyorum. -peki, o zaman tanışalım ben cengiz. sizin isim.. ? -... ......................... ......................... ......................... ......................... .... -naber nasilsin + on dakikadir yuzume bakiyorsun bunu mu buldun ? -ne bulaydim ? ......................... ......................... ......................... ......................... .. -merhaba beraber yürüyelim mi ? -hayır -peki koşsak olur mu ? ......................... ......................... ......................... .................... isyankar tanışma modeli : -pardon, merhaba tanışabilir miyiz? -hayır. -ama niye? -hayır dedik ya. -ya ben senle aynı evde oturmuyorsam, aynı okulda okumuyorsam, aynı arkadaş grubumuzda yoksa, nasıl tanışacam söyler misin? ......................... ......................... ......................... ..................... -farkındaysanız bi saattir sizi kesiyorum?! -hö??!! ......................... ......................... ......................... ...................... once cakmak yakilarak kizin oturdugu masaya yaklasilir, ve kizin ayaginin altinda biseyler ariyormus edasiyla telasli telasli yerlere bakilir, olaylar gelisir: -napiyosun sen sapik? -ya ariyorum bulamiyorum bi turlu alla alla -ne ariyosun? -tanismak icin bahane.. ......................... ......................... ......................... ...................... e-pardon bayan, telefon numarami kaybettim, sizinkini alabilir miyim? k-?!?!?! +rep |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
cagatay90bah (10-24-2006), umit54 (10-24-2006), yunuss48 (10-24-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 49 Thanked 10 Times in 6 Posts
Üye No: 739
İtibar Gücü: 1480
Rep Puanı : 765
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() hahahahhahahahahahhh mükemmel ten alttaki on numara
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 102 Thanked 107 Times in 58 Posts
Üye No: 11794
İtibar Gücü: 1551
Rep Puanı : 5598
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() çok saol...
![]() |
#4 |
Banned
Teşekkür Etme: 208 Thanked 557 Times in 262 Posts
Üye No: 9893
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 29255
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() MÜKEMMEL YA AMA BEN DİYEMEM BÖLE
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 16 Thanked 22 Times in 15 Posts
Üye No: 15580
İtibar Gücü: 1485
Rep Puanı : 1110
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() çok komik..güzel paylaşım
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kpss Denemeleri ( 20 kadar deneme) | styla45 | ÖSS/LGS/KPSS/Dershaneler | 0 | 05-06-2010 12:56 AM |
Tarihteki En Zekice Laflar | mel_i_ke | Enteresan Olaylar | 0 | 11-19-2009 10:20 PM |
Karşı cinsle mutlu ilişki hayali kurun | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-15-2007 02:09 PM |
Azrail Denemeleri... | ๏๒รєรรเ๏ภ | Eskiler (Arşiv) | 1 | 07-20-2006 11:17 PM |
.:: Sınavlarda Verilmiş Çok Zekice Cevaplar ::. | tolgahanates | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-13-2006 03:33 PM |