![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 111 Thanked 1,308 Times in 803 Posts
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3037
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Venezüella lideri Hugo Chavez, 3 Aralık'taki başkanlık seçimi için sloganını buldu: 'Ne yaptıysam, aşkımdan yaptım.' Chavez, önde götürdüğü yarışın son dönemecinde, gazetelere verdiği ilanlarda halkına şu çağrıyı yaptı: 'Vatan aşkıyla asker oldum. Yıllarca, ülkeyi aşkla yönettim. Bu aşk ve onun başardıkları, birikti. Yapacak daha çok şeyim var. Daha fazla zamana ihtiyacım var. Oyunuza ihtiyacım var. Aşka vereceğiniz oyunuza.'
ABD yanlısı muhalefet de boş durmayıp 'Venezüella-Chavez aşkını' bitirdi başlıklı ilanlar verdi. Solgun bir gülün yanında 'Sadece Hugo'ya başlıklı el yazısıyla yazılmış notta şöyle yazıyor: 'Daha fazla zaman isteme. Bana aşktan bahsetme. Senden daha iyisini hak ediyorum. Venezüella.'
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() hehe güzel slogan bizim üyelerde başlıyormuş çakal adına bana rep verin diye
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Aşkına | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-18-2008 05:08 PM |
Yar Aşkına | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-24-2007 08:17 PM |
Sosyetik bir kadın bana üç ev üç araba teklif etti4 Aralık 2006 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 3 | 12-04-2006 01:32 PM |
Venezüella Dışişleri Bakanı ABD'de gözaltına alındı / 24 eylül | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-24-2006 11:03 AM |
bana bir fikir verin? | gencsara | Eskiler (Arşiv) | 17 | 06-06-2006 08:40 PM |