![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3000
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yemeyelim yeter
"Forvetimiz güçlü, öyle ya da böyle gol atıyoruz. Önemli olan yemeden atabilmek. Ben de ancak % 70'le oynayabiliyorum". Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Matias Delgado, UEFA'da ileriye gidebilmek için perşembe günü sahadan galibiyetle ayrılmak zorunda olduklarını söyledi. Delgado, gruplardaki ilk karşılaşma olan Tottenham mücadelesini kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirterek, "Hedefimiz galibiyet olacak" dedi. İnanırsak yaparız Tottenham gibi zorluk derecesi yüksek maçlarda gol yememek gerektiğini ifade eden Delgado, "Hücumda sorun yaşayacağımızı sanmıyorum. Kaliteli oyunculara sahibiz. Gol yemezsek maçı kazanırız. Çünkü öyle ya da böyle gol atabiliyoruz. Yeter ki takım olarak buna inanalım, gerisi kolay" diye konuştu. BİR AY AYRI KALDIM Arjantinli yıldız kendi performansını çok iyi bulmadığını belirterek şöyle devam etti: "Bir aydır sahalardan uzak kaldım. G.Birliği maçıyla iyi başladım diyebilirim. Takıma ve Türkiye'ye uyum sağladım. Şu anda % 70 ile oynuyorum. Yakında bunu arttıracak ve çok daha iyi bir Delgado izleteceğim." Fatih DOĞAN
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() istersek gol yiyelim ama bu maçı mecbur almamız lazım...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
3 doz aşı yeter! | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-08-2008 12:48 AM |
Yeter ki Yeter | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-26-2007 04:55 PM |
Yeter ki | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-26-2007 04:52 PM |
Bir Bakısı Yeter Mi Bence Yeter... | ๏๒รєรรเ๏ภ | Adult eski arşiv | 12 | 08-29-2006 06:46 PM |
"Gol yemeyelim" | Cehennet | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-09-2006 10:17 AM |