![]() |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 184 Thanked 378 Times in 209 Posts
Üye No: 16754
İtibar Gücü: 2369
Rep Puanı : 53099
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() "Bir gol varsa sorumluluk benim"
Avrupa Şampiyonlar Ligi C Grubu mücadelesinde Galatasaray evinde Hollanda ekibi PSV Eindhoven'a 1-2 yenildi. Karşılaşma sonrasında bir açıklama yapan kaleci Mondragon, "Kötü bir zamandan geçiyoruz. En kısa sürede buna bir reaksiyon göstermek zorundayız." diye konuştu. Karşılaşmada Kromkamp'ın attığı ilk golde, "Top üzerime gelirken rüzgarın etkisiyle top yön değiştirdi ve gol oldu." diyen Mondragon, "Her gol yiyişimde sorumluluğu ben üzerime alırım, bir gol varsa bu benim sorumluluğumdadır" dedi. Kalecilerin kaderinin bu olduğunu belirten Mondragon, "Bizim arkamızda sadece kalenin filesi vardır. Bizim yapmamız gereken bu zamanları atlatıp durumu düzeltmektir." diye konuştu. Mondragon oyun içerisinde topa elle müdehale ettiği pozisyon için ise, "İçeride mi dışarıda mı bilmiyorum ama ben çizginin üzerinde olarak gördüm" dedi. Mondragon son olarak UEFA Kupası'na gitmek için şanslarının devam ettiğini sözlerine ekledi.
Arkadaşlar LÜTFEN yorum ve teşekkürlerinizi bize çok :smile: görmeyin :smile: Saygılar "sparki" GS Fan Clup için tıklayın Cakal.Net Upload Film Arşivi için tıklayın Hepsini kendimiz yükledik. Linkler silinmeden doya doya indirin... Şifre sorunlarınız için özel mesaj atabilirsiniz
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
A'dan Z'ye ne kadar yabancı ünlü varsa Tek Link altında " 2.147 adet foto" !!! | akanda666 | Yabancı Adult Resimleriniz | 0 | 01-03-2010 10:25 AM |
Tuğba Ekinci " Nette Olan Olmayan Ne kadar frikik fotosu varsa !!" | akanda666 | Türk Ünlüler | 0 | 12-19-2009 01:21 AM |
bay gicik "komik bulmazsanız sorumluluk almıyorum :)" | verseau | Eskiler (Arşiv) | 8 | 08-15-2006 02:27 PM |
Burak, "Tigana benim için büyük bir şans" | carsi1903 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-02-2006 01:33 PM |