![]() |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2457
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() - hamileyim bertuğ..
- merak etme geçer. *.- hamileyim cenap.. - kimden? - anan! - aa? *.- hamileyim punky. - hayır, salaksın serkan *.- tevfik bugün hastaneye gittim - ben de - sonuç pozitif çıktı - bende negatif - hamileyim işte şapşal anlasana - ben de kısırım neriman - sıçtık - hem de nasıl sıçtın *.-hamileyim erkan. -vay. siftah benden, bereketi allahtan. *.hamıleyım yıgıdım -eheh nası kodum ama *.-hamıleyım aslanım -sen bırak o kendı duser *.+hamileyim naci… pişmanmısın? -eheheyt bea! yaptım yaparım yapacağım yine olsa yine yaparım *.-hamileyim emre. -heh, sonunda olacağı buydu. *.-sevgilim hamileyim bebeğimiz olcak -eee? -baba olacaksın yani -eee? -sktrgit sevgilim -tamam *.- hamileyim ben recai. - ben koyarim, gerisine karismam! *.-cevat hamileyim ben -has*ktir *.-hamileyim duk. -geçmiş olsun. bende de bi kırgınlık var bu aralar. *.-hamileyim bey -gene mi lan? ulan üstüne ceketimi atsam gebe kalıyon yeter beaa *.- hamileyim tamer - sen de mi? aman yaa *.- hamileyim - delisin *.- bi çay koysana? - hamile halimle bi de çay mı koyayım? - ha doğru tabi hami.. hamile? hea? - hihihhi canııım hamileyim beeeeen bebeğimiz olcaaaaak - a..oo…ben bi arabayı yıkatayım da geleyim…. eee canım benim bi bavul olacaktı? *.- erdener karnimda cocugunu ta$iyorum - ta$ima . *.-hamileyim ben -yani? -baba olucan tatlım -babalara geldik yani -oehh *.-hamileyim kaan -sana öyle geliyor *.-hamileyim -houston we have a problem *.- hamileyim barış - ehe he - barış!! - ehe efendim? - hamileyim dedim! - mmmm! - görürsün sen.. - evet ehe ehe *.- hamileyim kule - tamam bak şimdi oralarda kırmızı bir düğme görebiliyor musun *.-vecihi hamileyim galiba -deli olma, gazdir *.- hamileyim ayhan - kimsin kendini tanıt *.-hamileyim ben -i m from malatya i m profesional driver -ne?? *.-tamer hamileyim ben -bak $indi…ulan bu evde bana sormadan i$ yabmayin demedim mi..kiracam bacaanizi *.- hamileyim mithat - eyvah eyvah - fakat? - seni seviyorum ayrılalım *.- hamileyim tankut - e iyi napalim yani hayret bisey ya hamileysen bana mi hamilesin - evet - … *.- gene hamileyim ayhan.. - ne guzel, tohumuna para mi verdim. *.- hamileyim necdet.. - tela$ etme ba$kasindandir.. *.- hamileyim ben - biliyorum *.- hamileyim…. - yuhahoha daha neler… sen de hamileysen ben de hamilim. *.-hamileyim hızırali. -yaşasın kısır değilmişim! *.-hamileyim -ya kari manyak misin bir senedir gormuyorum seni, kimden bari onu soyle? -senin en iyi arkadasin var ya hani husnu, -git ona soyle o zaman, adama kariyi emanet ettik kazan tencere muhabbetine dondu. yarin da oldurur bu herif kariyi. -gittim ama o da sana soylememi soyledi. -tamam ben yarin ilk ucakla gelip ikinizi de artik allah ne verdiysee… *. hamileyim - tamam aldırırız… - lan evlendik biz be hayvan! - nurtemim, oğlan hayvan evladı olmasın. sen bir iyileş de bakarız *.ay$en gruda: hamileyim $ener $en: olabilir, insanlık hali *.-şu an içimde milyonlarca hücre bölünüyo -hea? -evet evet hissediyorum, oluşuyo bak içerde duymuyo musun? -bi siktir git kızım ne diyosun ya? -hamileyim *mına k*yim *.-osmancan hamileyim. -hay *mına k*yim ya!!! -daha ne koycan allahsız, kitapsız. fırk ühüüü.
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 705 Thanked 540 Times in 336 Posts
Üye No: 14065
İtibar Gücü: 2460
Rep Puanı : 27284
Rep Derecesi :
|
![]() sağolasın
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 197 Thanked 367 Times in 210 Posts
Üye No: 15559
İtibar Gücü: 1752
Rep Puanı : 18330
Rep Derecesi :
|
![]() teşekkür ederim..
![]() |
#4 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3939
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
|
![]() hoş olmuş soal
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 17 Thanked 126 Times in 56 Posts
Üye No: 7388
İtibar Gücü: 2202
Rep Puanı : 28094
Rep Derecesi :
|
![]() saolasın
![]() |
#6 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2006
Teşekkür Etme: 44 Thanked 92 Times in 28 Posts
Üye No: 16640
İtibar Gücü: 1453
Rep Puanı : 4696
Rep Derecesi :
|
![]() HOŞMU BOMBA OLMUS reppp reppp reppp
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 1 Thanked 1 Times in 1 Post
Üye No: 11027
İtibar Gücü: 1427
Rep Puanı : 635
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() güzeldi emeğine sağlık
![]() |
#8 |
Guest
Üye No:
![]() emeğine sağlık
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bu Güzel Kadına Bakın Kel amca Nasıl Vuruyor Nasıl İnletiyor 11 mb | tirol2002 | Türk Video | 0 | 01-06-2010 02:07 PM |
Ekran Görüntüsü(SS)Nasıl Alınır-Resimleri nasıl upload edebilirim?Burda | Lac0st3_ForCeS | Resim Video Paylaşım Alanı | 3 | 04-08-2007 12:26 PM |
oha denir bunlara | Bostandere | Adult eski arşiv | 33 | 10-29-2006 11:55 PM |
Ekran Görüntüsü(SS)Nasıl Alınır-Resimleri nasıl upload edebilirim?Burda | GeCeLeR | Eskiler (Arşiv) | 5 | 10-09-2006 03:33 PM |
Virüs nedir? nasıl bulaşır? nasıl temizlenir? virüslerden korunma? | Cyber_Devill | Eskiler (Arşiv) | 5 | 05-08-2006 10:14 PM |