![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 111 Thanked 1,308 Times in 803 Posts
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3034
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Yer : Transamerica (Brezilya - Sao Paolo). Dünyanın gelmiş geçmiş en başarılı Formula 1 pilotu Michael Schumacher son yarışı öncesi yaklaşık 300 basın mensubuyla bir araya geldiği toplantıda veda konuşmasını yaptı..
Michael Schumacher sabahın erken saatlerinde otelinde 300 kişilk dev basın mensubu ordusuna son resmi yarış konıuşmasını yaptı. 37 yaşındaki yıldız pilot beyaz spor ayakkabıları, kot pantolon, Ferrari-Shirt ve Ferrari-Yeleği ile oldukça casual (rahat) görünüyor, yüzünde hafifi bir tebesüm, amagözlerinde belli ki gizli bir bilinmezliğin verdiği burukluk. Sanki az sonra son yarış konuşmasını o yapmayacakmış gibi. .::Schumi'nin veda konuşması::. İşte Michael Schumacher'den İnciler "Bu benim son yarışım. Çok fazla bunu düşünmemeye çalışıyorum. Ama ne kadar da düşünmeyeceğim desem de ara sıra insanın aklına gelmiyor değil, biraz garip bir duygu. Olabildiğince normal bir şekilde hazırlamaya çalışıyorum kendimi. Bu yarıştaki hedeflerimiz zaten belli birinci ve ikinci olabilmek. Bunu başarabilmek için de her türlü avantaja sahibiz. Çok agresif yarışacağız hep hücüm yapacağız. Çünkü ilk iki sırayı istiyoruz. Böyle olursa benim için hem süper bir final hem de doyasıya sezonun sonunu kutlamak için iyi bir fırsat olur." Rakiplerimizin ne yaptığına daha sonra bakacağız, biz bir ve iki olduktan sonra yani. Rakiplerimin yarış dışı kalmasını dilemek yapacağım en son iştir herhalde. Kaybedecek hiç bir şeyimiz yok o yüzden her şeyi riske edeceğiz. Ama şunu da söylemeliiym bazen bir puan almak 10 puan toplamaktan daha zordur, onu da söyleyeyim. Yine de Alonso'nun ferrari için lazım olan o bir puanı yapacağına inanıyorum." Giderken ekibe bir dünya şampiyonluğu hediye etmek istiyorum, çünkü bunu fazlasıyla hakk ettiler.Hiç hesapta olmadığı halde Dünya şampiyonluğunu leyhimize çevirmeyi başardık şimdi sonunu da getirmeliyiz." Japanyo'da gördük, Formula 1 öyle bir şey ki bazen sizin elinizde olmayan sebeplerden dolayı her şey bir an tepetaklak olabiliyor. Orada yarış dışı kalmam kendimden çok, mekaniker arkadaşlarım için üzüldüm, onların emeğine. Onlara gidip onları teselli ettim ve onlara bunu telafi edeceğimin sözünü verdim. Benim hayat felsefemi herkes bilir 'Ben sonuna kadar, tekerleğin son dönebildiği nokataya kadar savaşmaya devam ederim'. Son yarışımın keyfini çıkarın arkadaşlar. Beni şimdiye kadar destekleyen herkese çok ama çok teşekkür ediyorum".
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Telefon KonuŞmasi:):):) | mel_i_ke | Forum Oyunları | 66 | 09-30-2009 06:11 PM |
Konya TÜrk Ocaklarinda AtatÜrk'Ün KonuŞmasi! | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-29-2007 10:03 AM |
Schumi'nin menajeri neden 130 bin dolarlık saat takıyor? | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-31-2006 03:58 PM |
Schumi'nin yerine Kimi !.. | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 1 | 09-11-2006 11:39 AM |
KiraÇ & Ahmet Kaya Veda Havasi Şarkisi + Denİz&Alİye Veda Sahnesİ | GeCeLeR | Yerli Diziler | 2 | 08-10-2006 02:30 PM |