![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() ![]() Yillarca o Aciyla yasamaya devam ettim.. Yillar gectikce o aciyi daha daha icime gomusdum.. Neydi o aci Beni yillarca Kavuran? Bi volkan gibi patliyordu Butun Vucudumda seriliyordu Butun heryere o volkan atesi.. Ve her deyisimde Kalbime, Kucuk Ellerim ates gibi yaniyor ve izlerini birakiyordu.. Cok aci cekiyorum Allahim ne bu aci? nedir bu beni yiyip bitiren. Cok aci cekiyorum hemde cook!!! Butun vucudumu kavuruyordu sanki. Her saniye birsey eksiliyordu Vucudumdan, o Ses Beni Bitiyordu gunlerce... Ne oldugunu bi bilsem.. Beni yiyip bitiren, beni Acilara Bogan.. O acinin anlamini bi bilsem keske.. Bi Bilsem O Aciyla Omur boyu Yasar ve o Aciyi Gülere sererdim.. Ama O ses ciglik cigliga Bagiriyordu sanki icimde Kulaklarimdan sesleri cinliyordu Bi Kus gibi ucusuyordu Etrafimda.. O Sesden Baska Birsey duyamiyordum, sanki sagir Olmusdum.. Okadar bagiriyorduki Okadar acitiyorduki O Ses.. Topraga Gomulmusdum sanki.. Yeter ne dur bi aci izdirap Yiillarca cektigim, Yillarca aciyi Besledigim Bagiriyordum saatlerce.. Ama nafileydi, biloyordum Bu Acinin Kalici oldugunu.. vucudumu sarip aglamaya basladim, Hünkür Hünkür Gozlerimdeki yaslar bi göl gibi serilmisdi onume.. kaplanmisdi etrafim O aci Goz Yaslarim. Orman Yangini Gibi Yara olmus gibiydim, derman kalmamisdi artik.. Ölüyorum dedim, cunku bu aciyi tasimak Bi Ömür ister.. Agsik Olmusdum evet Agsiik.. O Kalbimdeki sese Agsik Olmusdum.. Yillarca bekledigim sozu Buldum... O Yillarca duydugum ses Kalbimin Sahibinin Sesiydi.. cunku Ona Delicesine Asik Oldugumu Yillarca bildim.. Bildim evet.. Yillarca besledim o Aski kalbimde.. ama Olecek Duruma geldigimde bile... Beni Dim dik Tutan Kalbimi Yillarca Pompalayan Kalbimi Saran Askimdi.. Bu aci Artik Kaliciydi ama Benim icin Buyuk Bi Yuk Olarak Kalacakdi Bi Omur Boyu. Bi Goz Yasi deyil Bi Gulunc Acilariydi... Bu Izdirap Sevdigimden 1 saniye yok oldugum zaman basliyordu... Yillar gecmesede Yillar gecmis gibi saydim saatlerce.. ama sadeec bi kac dakiak yok olmusdu.. Sanki Dunya donuyordu Etrafimdan bi kac dakika yok oldugunda bile.. Ama yasananlar bi kac dakika icinde gerceklesmisdi.. Asil Aci veren Hasretti Yanimdan bi kac dakika ayrilsa bile o Aci kalbimi Saplamaya devam edecekdir. Bu Bir Romandir.. Roman ama Kalbimdeki Duygularimi Gercek Sozlerimi oneme serdim... Fantazi olsada.. Gercek Ask Boyle yasanir. Ondan Gercek Sozler Boyle Serilir Insanlarin KalbineGercek Duygulu Insanalrin Onune.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 111 Thanked 1,308 Times in 803 Posts
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3038
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() güzel paylaşım sağol
![]() |
#3 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 5 Thanked 10 Times in 6 Posts
Üye No: 10920
İtibar Gücü: 1494
Rep Puanı : 1557
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() tşkkk iyi yani güzell
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yüregimi sorgulamalarim bitti... | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-11-2008 04:21 AM |