![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 2995
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Tecavüz etti, 1 ay erkeklere pazarladı
![]() OLAY, Antalya polisine gelen ihbar üzerine ortaya çıktı. Geçen ay evden kaçan F.K. parkta otururken yanına gelen İ.A. tarafından kandırılarak, bir eve götürüldü. O.K. adlı arkadaşına ait evde küçük kıza defalarca tecavüz eden İ.A. daha sonra F.K’yı erkeklere pazarladı. Antalya, Burdur ve Isparta’da küçük kızı 100 erkeğe satan İ.A. yapılan ihbar üzerine eve baskın düzenleyen polis tarafından yakalandı. İ.A. ile birlikte, evin sahibi olan arkadaşı O.K. de gözaltına alındı ORMANDA 15 ERKEK Zorla tutulduğu evden kurtarılan F.K. poliste verdiği ifadede, parkta otururken İ.A’nın yanına gelip oturduğunu belirterek şöyle dedi: "Bana ’Neden burada oturuyorsun’ dedi. Ben de evden kaçtığımı söyledim. Bana ’Ailendir, sinirin geçene kadar benim bir arkadaşım var, onun yanında kal. Sonra ailene götürürüm seni’ dedi. Ben de inanıp gittim. Evde kimse yoktu. Beni oraya bırakıp gitti. Sonra gece yarısı gelip bana tecavüz etti. Ardından beni kendi bulduğu adamlara para karşılığında satmaya başladı. Bir keresinde Isparta’ya götürüp ormanlık alan içerisinde tam 15 erkeğe pazarladı. 15 kişi bana sırayla tecavüz etti." CEZAEVİ FİRARİSİ Hırsızlık, yankesicilik, gasp suçlarından sabıkalı olan İ.A.’ın geçen yıl cezaevinden firar ettiği ve kesinleşmiş 7 yıl 10 ay hapis cezası bulunduğu ortaya çıktı. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen İ.A. ile O.K. tutuklandı. Ailesinin kabul etmek istemediği F.K. ise Çocuk Esirgeme Kurumu’na teslim edildi. Polis, küçük yaşta kızla zorla birlikte olduğu ![]() Ailesi istemedi 15 yaşında tecavüze uğrayıp erkeklere satılan F.K’ya ailesi sahip çıkmadı. Küçük kız, Çocuk Esirgeme Kurumu’na teslim edildi. Polis, küçük yaşta kızla zorla birlikte olduğu belirtilen 100 kişiyi arıyor.
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 111 Thanked 1,308 Times in 803 Posts
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3033
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() evden kaçmaını sonu desm etraftaki namussuzlar ortada işte
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
68 yaşındaki kadına tecavüz etti | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-26-2008 07:13 PM |
Keçiye tecavüz etti | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 1 | 02-29-2008 07:23 PM |
Öldürdü tecavüz etti 11Şubat | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-11-2007 06:53 AM |
14 yaşındaki öğrenciye 10 kişi tecavüz etti / 21 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 2 | 10-21-2006 05:41 PM |
köpek kadına tecavüz etti | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 7 | 07-07-2006 02:24 PM |