www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-20-2006, 02:54 PM   #1
aLeMDaR
Guest

Üye No:
Varsayılan Sevmİyordum Ona Delİ Gİbİ AŞiktim Tutkundum..........

Görücü usulu nişanlıydım,ailem vermişti bana da itiraz hakkı yoktu.Birgün nişanlım yanımda iken mahallemizde bir delikanlı gördüm,o an ayaklarım titredi çığlık atmak geldi içimden.Şimşek gibi çakılmış vaziyete idim.Onu tanımadan aşık olmuştum böğle bir şey olabilirımi idi* Oldu nişanı attım.Adını kim dir nedir bilmeden fena toslamıştım yemek yiyemiyor uyuyamıyor beynimin büyük bölümü onunla meşguldü.3 ay sonra tanışma fırsatıımız oldu ,derken 6 ay sonra karar verdik evlenmeye.Büyük mücadeleden sonra evlenmiştikkkk.4 yıl kayınvalidemlerıle birlikıte oturduk sonra ayrı eve çıktık,salon eşya olmadığından yankı yapıyordu,olsun önemli olan sevmek desteklemekti bana göre.Çocuklarımız oldu sıkıntı var ama eksilme yerine ona olan sevgim gün ve gün çığ gibi büyümekte idi.Derken ailemin desteyi ile kuyumcu dükkanı açıldı,işler o kadar iyi diki arkasını döviz bürosu eklendi,eklenmesinede kısa 1 süre sonra kumar ,içki
gece hayatı baş gösterdi.Geçicidir dedim kötüye yormak ve onu o şekilde anlatmak gücüme gidiyordu.Ama en zoruma giden hayatına başkasının girmesi idi.Geçer gençtir başı dönmüştür dedim isyanımı gözyaşlarımı içimde sakladım kimseye 1 şey demeden,çünkü onu deli gibi sevmeye devam ediyordum canımdı kanımdı aldığım nefesti.Onu sabaha kadar bekliyordum giyinmiş ve sofra hazır şekilde.10 aya yakın sürdü sabah 6-8 arası geliyordu.Ben sabırla yoğun sevgimle beklemekteyıdim.Derken iflas,icra zor günler geldi ben gene hep ben yaşanması gerekiyormuş yaşanmış bitmiş dedim.Ama o varlıktan sonra kimsenni yanında çalışamadı ondan gizli evıde dişarıya iş yaptım gizli yaptım gururuınun kırılmasını istemedim.Fakat çalışmak zor geldi ve bir gün uğruna öldüyüm adam bizi terk etti,yalnızdık çare bendim yakınmak ağlamak çözüm deyildi,32 yaşında sınava girdim kazandım ve şu an süper bi işim var çocuklarımı büyüttüm.Uzun yıllar geçti ben 1 kaç ay önce onu ancak kalbimin ve beynimin en derin yerine gömdüm.Herşeyin üstesinden geldim,1 tek şeyin üstesinden gelemedim duygularımın açığa çıkmasından
aşık olduğum kişi duygularımı da alıp gitti...
Siz siz olun hakedene verin yüreyinizi..verin ama almasınıda bilin.........
Old 10-22-2006, 01:32 PM   #2
Bostandere
Forum Aşığı

Teşekkür Etme: 111
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3034
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi : Bostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond repute

güzel paylaşım sağol

Bostandere çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı