www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 11-04-2006, 11:07 AM   #1
blAcksmith
Bağımlı Üye

blAcksmith Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 278
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2461
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi : blAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond repute
Varsayılan demirören :"kafanıza takmayın"

Beşiktaş'ın UEFA Kupası'nda Dinamo Bükreş karşısında aldığı şanssız yenilgi moralleri bozarken, ortaya konan iyi futbol başkan Yıldırım Demirören ve yönetimi umutlandırdı. Dinamo Bükreş karşılaşması öncesi takımla beş çayında biraraya gelen başkan futbolcularına, "İyi bir mücadele bekliyorum. Kazanabilir ya da kaybedebilirsiniz ama sizden bir şey istiyorum. Her maçı kazanmak için sahaya yüreğinizi koyduğunuzu, elinizden geleni yaptığınızı bizlere ve taraftarımıza inandırın" ifadesini kullandı.

TEK PATRON TİGANA'DIR

Rakip karşısında sezonun en iyi futbolunu ortaya koyan fakat hak etmediği bir yenilgi alan futbolculara ilk teselliyi de Demirören verdi. Başkan, dönüş yolculuğunda takıma hitaben şunları söyledi: "İstanbul'a galibiyetle, mutlu bir şekilde dönmeliydik. Sizler, bizler ve taraftarımız bunu haketmişti. Çok iyi mücadele ettiniz. Aynı futbolu, savaşçı ruhu ligde de sizden bekliyorum. Bu mağlubiyeti unutun, kafanıza takmayın. Hocanıza inanın. Tigana Beşiktaş Futbol Takımı'nın patronudur. Öyle kalmaya da devam edecektir."

ÇOCUKLARA İNANIYORUM

Demirören maç ve hakem Ceferin'le ilgili de SABAH'a konuştu. Başkan, "Hakemin yaptığı hatalar tartışmaya açık. Verilen penaltı ağır bir karardı. Top bizi biraz sevseydi sonuç çok farklı olurdu. Beşiktaş'ın gruptan çıkması için iki maçını da kazanması gerek. Çocuklara inanıyorum" diye konuştu. Ligde liderin 3 puan gerisinde olduklarını söyleyen Beşiktaş Başkanı sözlerini "Şampiyonluk mücadelemiz sürüyor. Sabırlı olursak takımın hem ligde hem Türkiye Kupası'nda hedeflerine ulaşacağına inanıyorum. Taraftarımız da takımına inansın. Protesto görüntülerini istemiyorum" diyerek bitirdi.
"BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin..

BeşiktAşımız ile ilgili son haberler

Moderator başvurusu için tıklayın
blAcksmith çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 11-04-2006, 11:28 AM   #2
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

tigana sezon basından buyana cıkarabileceği en güzell kadroyu cıkardı !
yani ilk defa şu şu olduda yenildik diyemiyorum.
adamlar 3 kere geldı 2 si goll oldu
yazık...

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı