www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-26-2006, 02:10 PM   #1
M@D_VIPer
Forum Kalfası

M@D_VIPer Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 26
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3002
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi : M@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond repute
Varsayılan Didim marinaya kavuşuyor / 26 ekim

Didim marinaya kavuşuyor

Hasan BAYRAK/DİDİM (Aydın), (DHA)

Aydın'ın Didim İlçesi'nde marina inşaatında düğmeye basıldı. İhaleyi alan Doğuş Grubu'na Didim Kaymakamı Ali Çetin'in de katıldığı bir törenle marinanın yapılacağı alan teslim edildi.

Denizde 550, karada 300 olmak üzere 850 yat kapasiteli olması planlanan marinanın, yap işlet devret modeliyle inşa edileceği ve işletmenin kullanım hakkının 25 yıl boyunca Doğuş Grubu'nda olacağı belirtildi. Didim'e çağ atlatacak marinanın, müteahhit firmaya maliyetinin 50 milyon dolar olduğu açıklandı. Yakın zamanda başlayacak inşaatın 30 ay içinde bitirileceği bildirildi.

Karada 114, denizde 173 dönüm alanda inşa edilecek, ihalesi 1995 yılında yapılan marinanın yer tesliminde imzayı Doğuş Grubu adına grubun yat limanları işletme danışmanı Ali Bezirgan attı. Didim'i yat turizminde Kuşadası, Bodrum ve Marmaris'le yarışır duruma getirecek yatırımla ilgili bilgi veren Bezirgan, “Birkaç ay içinde çalışmalar başlayacak. 30 ay içerisinde ülkemize dev bir tesis kazandıracağız. Didim Marina ilçeye çağ atlatacak” dedi.
Yer tahsisi sırasında konuşma yapan Kaymakam Ali Çetin marinanın Didim'e yapılacak en büyük yatırım olduğunu dile getirerek “Marina, Didim'in kaderini değiştirecek” diye konuştu.
CHP'li Belediye Başkanı Mümin Kamacı da “Didim'in geleceği çok parlak. Bu yatırım ilçeyi Ege Bölgesi'nin turizm devi haline getirecek” dedi.

ARSA FİYATLARI ARTTI

Marinanın yapılacağı alana yakın bölgelerdeki arsa fiyatları marina inşaatının başlayacağı haberinin duyulmasının ardından fırladı. Bölgedeki arsaların değerinin daha da artacağını söyleyen Didimli emlakçılardan Hasan Can Çalgır, “İlçede İngilizler'in konut satın almaya başlamasıyla yükselen arsa fiyatları marinanın yapılacağı haberiyle daha da yükselmeye başladı. Didim'de yatırım yapmak bundan böyle çok kazançlı diyebiliriz. Marina ilçeye dev yatırımcıları çekecek. Bu da Didim'i Ege'nin turizm başkenti yapacak” dedi.

M@D_VIPer Nickten Öte..Bir Markadır...

Her Gidişin Bir Dönüşü,Her Bitişin Bir Başlangıcı Vardır..!!!
M@D_VIPer çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı