www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-21-2006, 09:08 PM   #1
dryctn
Müstakbel Üye

dryctn Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 16682
İtibar Gücü: 1458
Rep Puanı : 2452
Rep Derecesi : dryctn has a reputation beyond reputedryctn has a reputation beyond reputedryctn has a reputation beyond reputedryctn has a reputation beyond reputedryctn has a reputation beyond reputedryctn has a reputation beyond reputedryctn has a reputation beyond reputedryctn has a reputation beyond reputedryctn has a reputation beyond reputedryctn has a reputation beyond reputedryctn has a reputation beyond repute

mantık evliliği hakkında ne düşünüyorsunuz?ya da nasıl oluyor bu olay?etrafınızda var mı?

bu aralar çok duymaya başladım ''mantık evliliği yaptım ya da yapacağım'' lafını..sizin fikirleriniz?
dryctn çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
mezarci79 (10-21-2006), niket (10-27-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
Old 10-21-2006, 09:19 PM   #2
mezarci79
Daimi Üye

mezarci79 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 304
Üye No: 16437
İtibar Gücü: 1773
Rep Puanı : 23871
Rep Derecesi : mezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond repute

ben matık eviliği yaptım mennumun ilerleyen zamanlarda eşime aşıkta oldum ve pişman değilim

Beni Ancak ALLAH YARGILAYABİLİR
mezarci79 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-21-2006, 09:29 PM   #3
dryctn
Müstakbel Üye

Rep Derecesi : dryctn has a reputation beyond reputedryctn has a reputation beyond reputedryctn has a reputation beyond reputedryctn has a reputation beyond reputedryctn has a reputation beyond reputedryctn has a reputation beyond reputedryctn has a reputation beyond reputedryctn has a reputation beyond reputedryctn has a reputation beyond reputedryctn has a reputation beyond reputedryctn has a reputation beyond repute

gerçekten mi nasıl oldu anlatır mısın?
yani mantık evliliği nasıl oluyor neye göre karar veriliyor?
Old 10-21-2006, 09:42 PM   #4
mezarci79
Daimi Üye

mezarci79 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 304
Üye No: 16437
İtibar Gücü: 1773
Rep Puanı : 23871
Rep Derecesi : mezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond repute

tayinimin cıkmasını bekliyordum ve bu arada bilgisayarla alakalı bir işyerinde çalışıyordum vs.. daha sonra eşim olacak insan telefonunu bozmuş ve bizim işyerine gelmişti. telefonunu tamir etmiş ve yollamıştık. daha sonra birkaç defa daha geldi birgün yine geldiğinde konuşmak istediğimi tatlı bir dille ifade ettim. kabul etmişti konuşma isteğimi ve ben ona ne iş yaptığını sorduğumda biyo medikal ve tıbbi cihazlar teknikeri olduğunu söyledi ve ben birz korkmuştum onun işinden ) ve direk konuya girdim yaşımın ilerlediğni ve evlenmek istediğimi benden biraz zaman istedi . bende kabul ettim tabi bu zaman zarfı içinde tayinim çıktı uzun bir zaman görüşemedik tabi ben onu bidaha göremedim derken ailesi biraz araştırma yaptıktan sonar benim ailemle tanışmaya gelmişler velhasıl bu olaylardan benim haberim olmadan gelişiyor . izine geldiğimde sözlendik biraz zaman geçtikten son nişan 1 sene falan geçtkten sonra evlilik şimdi mutluyuz iyiki onu orada gördüm ve işte allahın işi evliykende biribirimeze aşık olduk ve bu akmızın temenni ediyorum sevgiye dönüşsün bu kadar :)))

Beni Ancak ALLAH YARGILAYABİLİR
mezarci79 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-21-2006, 09:58 PM   #5
dryctn
Müstakbel Üye

çok ilginç..sevmediğin biriyle evlendin yani..banan tuhaf geliyor mesela..siz ne düşündünüz ki?yani sevmiyorsun aşık değilsin amaç yaşım geldi evlenmem lazım karşına biri çıktı eli yüzü düzgün tamam diyorsun bununla evlenebilirim..öyle mi yani?neye göre karar verdin?yani işi iyi maaşı var falan..

merakımdan soruyorum yanlış anlama..
Old 10-23-2006, 03:12 AM   #6
deniz_ici
Banned

Teşekkür Etme: 8
Üye No: 16067
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : deniz_ici is on a distinguished road

Ya Ne İÇİn Evlenecek Sanki Mantik Dedikleri Zaman Parasi İÇİn Evlemis Olsa Gerek Baska HİÇ Bİr Sey Olamaz Tarifİ Bu Para İÇİnnnnnnnnn
deniz_ici çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-23-2006, 11:10 AM   #7
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

para için mi????????
Old 10-24-2006, 03:36 PM   #8
talha
Geçerken Uğradım

Teşekkür Etme: 49
Üye No: 739
İtibar Gücü: 1481
Rep Puanı : 765
Rep Derecesi : talha is a splendid one to beholdtalha is a splendid one to beholdtalha is a splendid one to beholdtalha is a splendid one to beholdtalha is a splendid one to beholdtalha is a splendid one to beholdtalha is a splendid one to behold

mantık evliliği yani para evliliği başka bi açıklaması yok bunun
talha çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-27-2006, 09:15 AM   #9
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

ay buyuk konusmıyım ama asla sevmedıgım bırıyle evlenmem yaa ne kotu sevemdıgın yada sevemedgın bırıyle yaslanmak cok kotu cokk mantık evlılıgı de ne yaa alla alla eskıden bole seyler mı var dı gorucu usulu :S ama gorucu usulude kotu ya neysee
Old 10-27-2006, 09:21 AM   #10
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3943
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen mezarci79 Mesajı Göster
tayinimin cıkmasını bekliyordum ve bu arada bilgisayarla alakalı bir işyerinde çalışıyordum vs.. daha sonra eşim olacak insan telefonunu bozmuş ve bizim işyerine gelmişti. telefonunu tamir etmiş ve yollamıştık. daha sonra birkaç defa daha geldi birgün yine geldiğinde konuşmak istediğimi tatlı bir dille ifade ettim. kabul etmişti konuşma isteğimi ve ben ona ne iş yaptığını sorduğumda biyo medikal ve tıbbi cihazlar teknikeri olduğunu söyledi ve ben birz korkmuştum onun işinden ) ve direk konuya girdim yaşımın ilerlediğni ve evlenmek istediğimi benden biraz zaman istedi . bende kabul ettim tabi bu zaman zarfı içinde tayinim çıktı uzun bir zaman görüşemedik tabi ben onu bidaha göremedim derken ailesi biraz araştırma yaptıktan sonar benim ailemle tanışmaya gelmişler velhasıl bu olaylardan benim haberim olmadan gelişiyor . izine geldiğimde sözlendik biraz zaman geçtikten son nişan 1 sene falan geçtkten sonra evlilik şimdi mutluyuz iyiki onu orada gördüm ve işte allahın işi evliykende biribirimeze aşık olduk ve bu akmızın temenni ediyorum sevgiye dönüşsün bu kadar :)))
bence burda ethem'inki antık evliliği sayılmaz çünkü yazdıklarından onu telefoncuda ilk gördüğünde bi elektriklenme yada aşk olayı olmuş yada hoşlanmış yani hiç görmeden şirketler gelişsin yada parası var tarzıyla olaya yaklaşmamış...bana göre mantık evliliği para yada güç kazanmak için yapılır mantıklıdır ama sevgi yoktur zaten hep denmezmi aşk varsa mantık yokturr...mantık varsada aşk yoktur bunların ikisi yan yana gelmez...

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı