![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 7 Thanked 91 Times in 46 Posts
Üye No: 15227
İtibar Gücü: 1472
Rep Puanı : 5082
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() SEN Bu kocaman aşk bir kaç aya sığdı Bitti dediğin gün öldüm ben.. Nasıl dayanırdım yokluguna Nasıl yasardım ki ben sensiz Bir muammaydın hep içimde.. Asla çözemediğim bir bilmece Ve hiç duymadığım .. Bir kaç hece idin beynimde.. Hep korktum bir gün çekip gitmenden, Seni sensiz yasatmaktan kalbimde.. Rüyalarımda görüp sıçrardım "ayrılalım" deyişini Ve sadece rüya oldugu için.. Allaha binlerce kez sükür edişimi.. Gittin... İnsafsızca terkettin beni.. Tarifsiz acılar, Dinmeyen gözyaşları, Parçalanmışbir kalp Ve sensiz yaşayamayan bir ben bıraktın ardında.. Umrunda bile olmadım.. Sahi... Sen duyarsız mıydın? Umursamazmıydın bu kadar..? Yada böyle sevgisiz.. Ve kalbimi parçalayıp geçen.. Bir kurşun kadar insafsızmıydın sen? Canımdan çok sevdiğim, Ölesiye güvendiğim, Ve bir tanrı gibi taptığım.. Sen bu muydun? Bu kadar acımasız mıydın? Beni yerden yere vuracak, Arkamdan kahkahalarla gülecek, Selam vermeden gelip geçecek, Ve "hiç sevmedim ki"diyebilecek kadar.. Hain..! Hain miydin sen? Yada senin ne oldugunu görmeyecek kadar.. Kör müydüm ben? |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
akasya asyali (10-30-2006), CiLeK* (10-30-2006), KaRaBaSaN (10-29-2006), niket (10-29-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2547
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
Şiirdeki hisler güzel fakat bir yanlışlık olsa gerek, bu hislerin sana ait olduğunu düşünürsek karşılık olarak terkedilmek değil ebediyyen sevilmek sana düşen pay olurdu....
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
Üye No:
![]() güzeldi
bana şiir yazan yok ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2547
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() abuuu vay be sıır yazan yazana da serdar bole bısıey yapmaz yav cıcidır o kıramz kımseyı amatabı ozel mevzuları bılınmez neyse sıırr gusle mıs ama
![]()
![]() |
#5 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 81 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 19025
İtibar Gücü: 1401
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() bugün beni ve durumumu anlatan tek şiir bu oldu yüreğine sağlık saol.
![]() |
#6 |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 132 Thanked 704 Times in 375 Posts
Üye No: 6800
İtibar Gücü: 2065
Rep Puanı : 40766
Rep Derecesi :
|
![]() serdar abim kimseyi kırmaz yaf.sevıyosa sevdigi kız cok sanslıdır bundan sonuna kadar emin olsun.umarım sevdigin kişi senin degerini anlar abicim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Saçların düşer yüreğimin en kuytu köşesine :( [RuYa_GuZeLi'nden KaRaBaSaN'a] | RuYa_GuZeLi | Eskiler (Arşiv) | 7 | 10-30-2006 06:32 PM |
Dağıttın Yüreğimi... Toplamaya Gel... [KaRaBaSaN'a Sevgılerımle] | RuYa_GuZeLi | Eskiler (Arşiv) | 3 | 10-29-2006 12:28 PM |