![]() |
|
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 23 Thanked 70 Times in 32 Posts
Üye No: 17338
İtibar Gücü: 1457
Rep Puanı : 3510
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bana Bir Resim Çiz
Mum Işığında Aydınlanmayı Bekleyen Geceler Kapkara Gökyüzünde Kaybolmuş Yıldızlar Acıyan Yüreğim Olsun İçinde .. Acıyı Çiz Bana ... Bana Bir Resim Çiz Kan Revan İçerisinde Unutmaya Uyuyan İnsanlar Kırık Dökük Düşler Kırılmış İnsanlar Olsun İçinde .. Unutmayı Çiz Bana ... Bana Bir Resim Çiz Yolunu Kaybetmiş İnsanların Oradan Oraya Savrulmaları Aradıklarını Bulamamanın Yıkılmışlığı Acı İle Kanamaları Olsun İçinde .. Kanamayı Çiz Bana ... Bana Bir Resim Çiz Yalnızlığın Ayazında Donmaya Ramak Kala İnsanlar Sigaramın Dumanında Boğulan Düşler Dumansız Düşünceler Olsun İçinde .. Ramak Kalmayı Çiz Bana ... Bana Bir Resim Çiz Beklemekten Usanmayan Fakat Beklediği 'Şey'i Unutan İnsanlar Titrek Cümleler Ağlamaklı Sözcükler Unutulan İnsanlar Olsun İçinde .. Unutulmayı Çiz Bana ... Bana Bir Resim Çiz Koşan Ama Sol Tarafındaki Ağırlıktan Kaçamayan O Ağırlığın Altında Ezilirken Çığlıkları Duyulmayan İnsanlar Olsun İçinde .. Sessiz Çığlıkları Çiz Bana ... Bana Bir Resim Çiz Adı İhanet Olsun ... Bana Bir Resim Çiz Adı Ayrılık Olsun ... Bana Bir Resim Çiz Adı Kavuşmak Olsun… Bana Bir Resim Çiz Adı Sen Olsun… Bana Bir Resim Çiz Senin Resmin Olsun...
İlk değil böyle dünyaya küsüşüm... Bu kaderde kaç hikaye yarım kaldı, Kaç yalana bulanmış sevgi harcandı bilemezsin... Bilemezsin kaç kere vazgeçtim gülmekten, Kaç kere lanet okudum doğduğuma,bu yüreğe.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2549
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() Bana Bir Resim Çiz
Adı Kavuşmak Olsun…
![]() |
#3 |
Guest
Üye No:
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2549
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() haha saolsın teskeurller gusel mıss:d
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Eğer bana ibadet edenler olmasaydı Bana âsi gelenlere bir anlık dahi mühlet vermezdim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-23-2007 10:40 AM |
3 Boyutlu MÜthİŞ Bİr Resİm!!!! | Vatanist | Eskiler (Arşiv) | 5 | 07-18-2007 05:50 PM |
birkac komık resım :))) | carsi1903 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-19-2006 02:44 PM |
Bİr KaÇ Resİm Bİr KaÇ Fİlm | RoStWell | Adult eski arşiv | 10 | 04-08-2006 10:44 PM |
Bİr KaÇ Resİm Ama Lolİtalar SÜper | RoStWell | Adult eski arşiv | 0 | 03-23-2006 01:41 AM |