![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 23 Thanked 70 Times in 32 Posts
Üye No: 17338
İtibar Gücü: 1457
Rep Puanı : 3510
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ![]() şimdilik gidiyorum.. sadece şimdilik.. bi iki adım atıp dönmem geriye,bekleme ne olur? bütün manileri kaldırırsın ortadan istesen, istesen tutar elimden ''benimsin'' dersin! sen beni varedensin! kimseler karışamaz bana.. dörtduvar arasında mutluyum ben.. elimde kalem.. zihnimde sen! yokluğun bir kadeh şarap sadece beni sarhoş eden! bir bakınca gözlerimden anlayan sensin beni, sensin gözüme bakınca yüreğimde biten! hasreti zamanın her zerresinde bana hissettiren! gidiyorum sevgili! ama şimdilik.. bir bak son kez.. gözlerin bir içimlik... ve adın dilimde deli bir kilit! gizli yaralarımı açığa çıkarmaktan korktum ilkez! ayıplanmaktan değil.. senin olduğumu,sana söylemeye korktum.. ürktüm sevgili! gidip unutursun diye sordum.. beni seviyor musun diye!!!
İlk değil böyle dünyaya küsüşüm... Bu kaderde kaç hikaye yarım kaldı, Kaç yalana bulanmış sevgi harcandı bilemezsin... Bilemezsin kaç kere vazgeçtim gülmekten, Kaç kere lanet okudum doğduğuma,bu yüreğe.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2548
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() gidiyorum sevgili!
ama şimdilik.. bir bak son kez.. gözlerin bir içimlik... ve adın dilimde deli bir kilit!
![]() |
#3 |
Guest
Üye No:
![]() Harikaydı...
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çekİp Gİdİyorum | vestelman | Eskiler (Arşiv) | 7 | 09-21-2006 11:03 AM |
Gİdİyorum | storm-girL | Eskiler (Arşiv) | 1 | 08-22-2006 09:15 AM |
"ders CaliŞmaya Gİdİyorum"yalan!!!!! | ylcntrs | Eskiler (Arşiv) | 10 | 08-08-2006 08:47 PM |