www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Kapalı Konu

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-31-2006, 02:46 AM   #1
whitewolf
Daimi Üye

whitewolf Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 15
Üye No: 5124
İtibar Gücü: 1549
Rep Puanı : 5153
Rep Derecesi : whitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond repute
Unhappy bana yardım edebilir misiniz acaba :(

benim harddisk kendini kilitliyor önce "tık" diye bir ses geliyor ve ondan sonra harddisk ışığı hep yanıyor bilg kilitleniyor reset düğmesine basmadan geri çalışmıyor gerçi resetlediğimde de aynı sorun oluşuyor birkaç denemeden sonra açılıyor bilg. ama yine aynı sorunu yaratıyor bir bilginiz varsa lütfen dostlar ...
whitewolf çevrimdışı  
Old 11-05-2006, 07:51 PM   #2
serkanoksuz
Müstakbel Üye

serkanoksuz Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 29
Üye No: 19022
İtibar Gücü: 1513
Rep Puanı : 8341
Rep Derecesi : serkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond repute

harddiskin bozulmuş veya bozulmak üzere olabilir formatla içindeki tüm bilgileri sil veya bi yere yedekledikten sonra sil ve yaniden kurulum yap düzelme ihtimali var.
Old 11-08-2006, 03:01 AM   #3
whitewolf
Daimi Üye

whitewolf Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 15
Üye No: 5124
İtibar Gücü: 1549
Rep Puanı : 5153
Rep Derecesi : whitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen serkanoksuz Mesajı Göster
harddiskin bozulmuş veya bozulmak üzere olabilir formatla içindeki tüm bilgileri sil veya bi yere yedekledikten sonra sil ve yaniden kurulum yap düzelme ihtimali var.
eyvallah kanka sorunu düzelttim ama şimdi de iki program açıyorum çok yavaşlıyor
whitewolf çevrimdışı  
Kapalı Konu

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı