![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3162
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Minnesota Timberwolves’un süper yıldızı Kevin Garnett’ın, bu sezon sonunda takımının başarısız olması durumunda takasını isteyeceği iddia edildi. Artık kariyerinin olgunluk dönemlerine giren ve bu nedenle şampiyonluk kovalayan bir takımda yer almak isteyen Garnett’ın, L.A. Lakers’da oynamaya sıcak baktığı belirtildi. Kobe Bryant ve Lamar Odom başta olmak üzere, pota altında Andrew Bynum’ın lige ısınmasıyla yeniden iddialı bir takım durumuna gelen Lakers’ın da, Garnett’ı çok istediği söyleniliyor. Bir yerel gazeteye konuşulan Kevin Garnett, “Ben bu takımda her zaman saygı kazandım. Kalmam elbette önemli. Ancak ben şampiyonluk kazanmak istiyorum” açıklamasında bulundu. Bu açıklamalar NBA kulislerinde Garnett’ın bu sezon son bir kez daha T-Wolves’da üst sıraları deneyeceği, ancak başarısız olunması durumunda takasını isteyeceği şeklinde yorumlandı.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kevin Durant’sız Sonics, Suns’u Dağıttı | Shekil | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2007 04:28 PM |
Kevin Garnett’den Triple Double | Shekil | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2007 04:24 PM |
Drogba Bayern’e Göz Kırptı | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-26-2007 10:45 AM |
Kevin Garnett Mix 2 | TiTaN | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-26-2007 02:52 PM |
Kevin Garnett, Iverson’la Oynamak İstiyor /10aralık | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-10-2006 02:33 PM |