![]() |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2459
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, göreve gelirken verdiği sözün birçoğunu yerine getirdiğini ve kulübü borç batağından kurtaracağını söyledi. Lig TV'nin canlı yayın konuğu olan Demirören, takımın son gidişatından, kulübün işleyişine kadar bilinmeyen tüm gerçekleri dobra dobra anlattı...
"Fulya Projesi'sinin yetkisini aldık. Beşiktaş o kadar büyük bir camia ki, köşe başındaki bir takım değil. Beşiktaş ile ilgili yorum yapanların çok dikkatli konuşması lazım. Sadece Demirören yönetimi değil Beşiktaş etkileniyor. Biz aldığımız %25'lik gelir kırdırma iznini yerine getireceğiz. Beşiktaş'ın geleceğini ipotek altına almıyoruz. Beşiktaş'ı borç faizinden kurtaracağız. Temlik 2008'e kadar Senelik 12 milyon dolar gelir olacak. Hastane ve marketle anlaşmaları yaptık. Beşiktaş'ın 60 milyon dolarlık borcunun 20 milyon doları bana olan borçtur. Gelirin %75'i sürekli gelecek. Benim koyduğum paranın faizini hesaplasanız Beşiktaş'ı senede 4-5 trilyon TL faizden kurtardım. Beşiktaş Futbol AŞ, Türkiye'de ilk 500 içine giren bir şirket. Beşiktaş'a 2-3 milyon dolar gelir sağladık. Sponsorlardan 50-60 milyon dolar gelir sağladık. Beşiktaş çok büyük bir marka. Temlik 2008'e kadar. Beşiktaş Türkiye'de borcunun karşılığı olan, kurumsallaşmış tek kulüptür. SPK'ye bildirdik, iki sene içinde %15'imizi daha halka arz edeceğiz. Stada 3 milyon dolar yatırdık, bitirdik. Akatlar Projesi'ni bitirdik. Amatör branşlarda başarılar kazandık." Tigana'ya inanın Jean Tigana'nın tazminatının olmadığı maaşıyla birlikte 2.5 milyon Euro ödediklerini kaydeden Demirören, "Tigana'nın gönderilmesi gerektiğine inansam bunu öderim. Ona inanmak lazım. Del Bosque'yi baskılara boyun eğip, gönderdik. En büyük hatalarımızdan biriydi. Hiçbir zaman affetmeyeceğim Cem Papila'nın Samsunspor maçında yaptığı hasarı yeni atlatıyoruz. O yenilgiyi Beşiktaş unutamadı. Ocakta yeniden aday olacağım. Bu takıma sahip çıkmak lazım, uzun vadede başarılı olacak" dedi.
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Son 6 yılın en iyi Beşiktaşı! | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-08-2008 04:15 PM |
Borçtan kurtulmak için kendini ’ölmüş’ gösterdi / 23 eylül | [мα∂ℓιηє] | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-23-2007 11:15 AM |
cordoba "beşiktaşı özledim" | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 1 | 11-05-2006 03:49 PM |