www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-10-2006, 12:22 PM   #1
metin34
Yeni Üye

metin34 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 19592
İtibar Gücü: 1385
Rep Puanı : 510
Rep Derecesi : metin34 is on a distinguished roadmetin34 is on a distinguished roadmetin34 is on a distinguished roadmetin34 is on a distinguished roadmetin34 is on a distinguished roadmetin34 is on a distinguished road

medya pleyr ımı ilk yükleyip açtığımda mp3 lerimi de çalıyordu sonra ne olduysa bilmiyorum mp3 leri çalmak istediğim zaman hepsini kırmızı çarpıyla işaretliyor ve çalmıyor kodek yok gibi birşey yazıyor audioları çalıyor yardım edene şimdiden teşekkürler
metin34 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-10-2006, 10:32 PM   #2
serkanoksuz
Müstakbel Üye

serkanoksuz Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 29
Üye No: 19022
İtibar Gücü: 1516
Rep Puanı : 8341
Rep Derecesi : serkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond repute

kaldırıp yeniden yüklersen proğramı düzelir diye umuyorum olmaz ise başka yaz başka bir çözüm yolu buluruz.
Old 10-12-2006, 07:55 PM   #3
cross_night
Daimi Üye

cross_night Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 32
Üye No: 10190
İtibar Gücü: 1643
Rep Puanı : 14032
Rep Derecesi : cross_night has a reputation beyond reputecross_night has a reputation beyond reputecross_night has a reputation beyond reputecross_night has a reputation beyond reputecross_night has a reputation beyond reputecross_night has a reputation beyond reputecross_night has a reputation beyond reputecross_night has a reputation beyond reputecross_night has a reputation beyond reputecross_night has a reputation beyond reputecross_night has a reputation beyond repute

kaldıramazsın çünkü programı yüklerken temel windows media playere sürüm yükselttiriyosun windows media playeri kendi öz dosyası gibi görüyo onun için kaldıramazsın anca sistem geri yükleme yapman lazım onuda sen yapabilirimisin bilmiyorum yapa bilecek birisi varsa ona söle sistem geri yüklme yapsın yapa biliyosan sen yap ben teşekür ederim ..........
cross_night çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-14-2006, 11:55 PM   #4
GeCeLeR
Guest

Üye No:

madem mp3 çalıcaksın winamp yükle yada ben sana windows media player tarzı bir program vereyim onu kullan seçim senin şimdiki sorunumu çözün diye diretirsen de bence windows media player in eski bir sürümünü tekrar yükle...
Old 11-10-2006, 10:51 PM   #5
kımyaa
Banned

Teşekkür Etme: 3
Üye No: 15849
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 160
Rep Derecesi : kımyaa is on a distinguished roadkımyaa is on a distinguished road

ya ben media plyer 11 neren ındırbılırım sitesinden ındırdım orjınalını falan soruyo ya bı yardım edın
kımyaa çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı