www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Kapalı Konu

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 11-11-2006, 06:05 PM   #1
artemis
Daimi Üye

artemis Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 19
Üye No: 7423
İtibar Gücü: 1670
Rep Puanı : 15598
Rep Derecesi : artemis has a reputation beyond reputeartemis has a reputation beyond reputeartemis has a reputation beyond reputeartemis has a reputation beyond reputeartemis has a reputation beyond reputeartemis has a reputation beyond reputeartemis has a reputation beyond reputeartemis has a reputation beyond reputeartemis has a reputation beyond reputeartemis has a reputation beyond reputeartemis has a reputation beyond repute

arkadaslar ben bunda 4-5 ay önce nokia n90 aldım simdi telefonu kapattım actıgımda kilit kodu istiyordu nokianın orginal olan kodunu yazdım yanlıs dedi 12345 yazdım yok... 0000 dedim yok 1111 denedim olmadı yardım edebilecek arkadas varsa etsin yardım edene 30 YTL yollicam
benim telefon numarama mesaj atsın ben sana yardım edebilirim diye ben onu ararım
0536-762-77-08 numaram bu bana mesaj atın ben sizi arayayım eger yapma konusunda yardımcı olursanız minnettar olurum ve karsılıgını alırsınız hart format yapmaya calısırken bile kilit kodu soruyor acma tusuna basiyorum kilit kodu diye bi yazı cıkıyor
YALVARİRİM YARDİM EDİN !!!!
artemis çevrimdışı  
Old 11-12-2006, 02:44 AM   #2
whitewolf
Daimi Üye

whitewolf Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 15
Üye No: 5124
İtibar Gücü: 1549
Rep Puanı : 5153
Rep Derecesi : whitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond repute

gözüm şu linkte bir arkadaş vermişti bir adres ben denemiştim bazen işe yarıyor bazende yaramıyor bir dene istersen olmazsa bir telefoncuya git ve program attır telefona 3-5 liraya yapıyorlar

http://www.cakal.net/showthread.php?...%FCvenlik+kodu
whitewolf çevrimdışı  
Old 11-12-2006, 03:57 AM   #3
olfir
Daimi Üye

olfir Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 46
Üye No: 8831
İtibar Gücü: 1725
Rep Puanı : 17099
Rep Derecesi : olfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond repute

istanbulda oturuyorsan kadıkoye bı tefoncuya gotu 5 dkkada cozer 5 lıra felan alıyolar zaten ne varsa kadıkoyde var

''düşman'' kelimesinin anlamını ''dost'' sıfatını taşıyanlardan öğrendim

TIKLA PARA KAZAN
olfir çevrimdışı  
Old 11-16-2006, 03:27 PM   #4
artemis
Daimi Üye

artemis Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 19
Üye No: 7423
İtibar Gücü: 1670
Rep Puanı : 15598
Rep Derecesi : artemis has a reputation beyond reputeartemis has a reputation beyond reputeartemis has a reputation beyond reputeartemis has a reputation beyond reputeartemis has a reputation beyond reputeartemis has a reputation beyond reputeartemis has a reputation beyond reputeartemis has a reputation beyond reputeartemis has a reputation beyond reputeartemis has a reputation beyond reputeartemis has a reputation beyond repute

kardes o siteyi denedim olmuyor isin kötusu program felanda yuklenmiyo cunku acılmıyor yardımlarınızı bekliyorum by. byyy....
artemis çevrimdışı  
Old 11-16-2006, 09:02 PM   #5
XMaT
Daimi Üye

XMaT Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 118
Üye No: 7816
İtibar Gücü: 1729
Rep Puanı : 13410
Rep Derecesi : XMaT has a reputation beyond reputeXMaT has a reputation beyond reputeXMaT has a reputation beyond reputeXMaT has a reputation beyond reputeXMaT has a reputation beyond reputeXMaT has a reputation beyond reputeXMaT has a reputation beyond reputeXMaT has a reputation beyond reputeXMaT has a reputation beyond reputeXMaT has a reputation beyond reputeXMaT has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen artemis Mesajı Göster
kardes o siteyi denedim olmuyor isin kötusu program felanda yuklenmiyo cunku acılmıyor yardımlarınızı bekliyorum by. byyy....
arkaşım telefon yada msn adresi num..wermek yasaktır...mod arkadaş bölümü ile ilgilenmediği için konuyu editlememiş...
Benden götürdüklerini...
Yok ol ya da yok et!
Sonsuzluğunu al içimden
Hemen al ki kurtul nefretimden...
Ve beni de kurtar kara gecelerden.
Vazgeçtim senden;
Kendimden...”

XMaT çevrimdışı  
Old 11-16-2006, 10:00 PM   #6
whitewolf
Daimi Üye

whitewolf Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 15
Üye No: 5124
İtibar Gücü: 1549
Rep Puanı : 5153
Rep Derecesi : whitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen XMaT Mesajı Göster
arkaşım telefon yada msn adresi num..wermek yasaktır...mod arkadaş bölümü ile ilgilenmediği için konuyu editlememiş...
kardeş insanlara yardım etmemek için mi açıldı bu forum sitesi profil güncellemede niye o zaman bu gibi bilgiler var ya da şu aşağıdaki bilgilerde msn adresi değil mi

http://www.cakal.net/member.php?u=3332
http://www.cakal.net/member.php?u=4324
http://www.cakal.net/member.php?u=311
http://www.cakal.net/member.php?u=3561 ...
Old 11-16-2006, 10:10 PM   #7
XMaT
Daimi Üye

XMaT Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 118
Üye No: 7816
İtibar Gücü: 1729
Rep Puanı : 13410
Rep Derecesi : XMaT has a reputation beyond reputeXMaT has a reputation beyond reputeXMaT has a reputation beyond reputeXMaT has a reputation beyond reputeXMaT has a reputation beyond reputeXMaT has a reputation beyond reputeXMaT has a reputation beyond reputeXMaT has a reputation beyond reputeXMaT has a reputation beyond reputeXMaT has a reputation beyond reputeXMaT has a reputation beyond repute

onlar admin ayrıca senin baktığın yer üye profili...unutmaki herkez üye olurken bir msn adresi wermek zorundadır ayrıaca sen kimin enbasiti hangi adminin cep numarasını forumda yayınladığını gördün?? forumun kuralı budur konu içinde msn adresi yada telefon wermek yasaktır sana ulaşmak gerekirse pm ile ulaşan adam ulaşır yada oraya bana pm ile ulaşın yazarsa olur orda bariz telefon numarası werilmiş yaaa şimdi birisi çıksa işletse çokmu hoş olacak???konuyu saptırma
Benden götürdüklerini...
Yok ol ya da yok et!
Sonsuzluğunu al içimden
Hemen al ki kurtul nefretimden...
Ve beni de kurtar kara gecelerden.
Vazgeçtim senden;
Kendimden...”

XMaT çevrimdışı  
Old 11-17-2006, 03:24 AM   #8
GeCeLeR
Guest

Üye No:

konuyu kilitliyorum ama silmiyorum..
tartışma gereksiz bir yerden çıkmış ama forum kurallarını savunan xmat arkadaşımıza sonsuz teşekkür ederim.

DİPNOT: BÖLÜM MOD`u DU BU DEDİĞİMİ ** BU KONU VAR YA MOD GÖTÜRÜR MOD GETİRİR...

Kapalı Konu

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı