![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 18399
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Güneydoğu Bölgesinde Meydana Gelen Sel Felaketinde Zarar Gören İllerin Afet Bölgesi Kapsamına Alınması İsteyen DTP Koşulların El Verdiği Ölçüde Bölgeye Yardım Amacıyla Kampanya Başlattıklarını Bildirdi.
Demokratik Toplum Partisi Güneydoğu bölgesinde meydana gelen sel felaketinde zarar gören illerin “Afet Bölgesi” kapsamına alınması gerektiğini belirterek, parti bölgeye yardım amacıyla kampanya başlattıklarını bildirdi. DTP’den yapılan açıklamada, Güneydoğu bölgesinin birçok il ve ilçede meydana gelen sel felaketinin ağır kayıplara yol açtığı belirtilerek, Diyarbakır, Şırnak ve Batman’da can kayıplarına da yol açan sel felaketinden duyulan üzüntü dile getirildi. Yağışların daha çok bu bölgede can ve mal kayıplarına yol açmasının tesadüf olmadığı, temel nedenin; yetkililerin gerekli önlemleri almaması ve yetersiz altyapı olarak değerlendirildiğine dikkat çekilen açıklamada, felaketten zarar gören illerin “Afet Bölgesi” kapsamına alınması istendi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 30 Thanked 24 Times in 8 Posts
Üye No: 8136
İtibar Gücü: 1471
Rep Puanı : 1265
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Sadece Şınaktaki sel felaketi içi yorum yapıyorum: Burada selzedelere sadece türk silahlı kuvvetleri büyük yardımda bulunmuştu daha sonrada kızılay yemek çadırları açmıştı. DTP denen bölücü parti sadece yapar gibi görünüp kendine prim çıkarmaya çalışmıştır
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 22 Thanked 38 Times in 13 Posts
Üye No: 14811
İtibar Gücü: 1438
Rep Puanı : 1962
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() kesinlikle katılıyorum geçen günü diyarbakır belediyesinin arabasıyla dağa teröristlere yardım götürülürken yakalandı şe... bunlarda aynı toplayacak parayı bizim askerimize Polisimize kurşun sıkacaklar
uyan türk halkı ülkeyi bölmeye çalışıyorlar rahmetli ATATÜRK olsaydı bunlara prim verirmiydi???
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
301. Madde için ilk adım DTP'den | TυяKѕ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-07-2008 09:24 PM |
Bel için dizlerinizden yardım alın | Seager | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-17-2007 11:09 PM |
Türkçe'miz için e-imza kampanyası... | walsman07 | Eskiler (Arşiv) | 5 | 11-15-2006 12:16 PM |
Batman 12 DABO'dan, Yardım Kampanyası.. | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-08-2006 04:52 PM |