www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 11-08-2006, 07:10 PM   #1
derdo_
Banned

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 18399
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : derdo_ is on a distinguished road
Varsayılan DTP'den Sel Felaketi için Yardım Kampanyası

Güneydoğu Bölgesinde Meydana Gelen Sel Felaketinde Zarar Gören İllerin Afet Bölgesi Kapsamına Alınması İsteyen DTP Koşulların El Verdiği Ölçüde Bölgeye Yardım Amacıyla Kampanya Başlattıklarını Bildirdi.

Demokratik Toplum Partisi Güneydoğu bölgesinde meydana gelen sel felaketinde zarar gören illerin “Afet Bölgesi” kapsamına alınması gerektiğini belirterek, parti bölgeye yardım amacıyla kampanya başlattıklarını bildirdi.

DTP’den yapılan açıklamada, Güneydoğu bölgesinin birçok il ve ilçede meydana gelen sel felaketinin ağır kayıplara yol açtığı belirtilerek, Diyarbakır, Şırnak ve Batman’da can kayıplarına da yol açan sel felaketinden duyulan üzüntü dile getirildi. Yağışların daha çok bu bölgede can ve mal kayıplarına yol açmasının tesadüf olmadığı, temel nedenin; yetkililerin gerekli önlemleri almaması ve yetersiz altyapı olarak değerlendirildiğine dikkat çekilen açıklamada, felaketten zarar gören illerin “Afet Bölgesi” kapsamına alınması istendi.
derdo_ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 11-15-2006, 07:49 PM   #2
berkaykucuk
Müstakbel Üye

berkaykucuk Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 30
Üye No: 8136
İtibar Gücü: 1471
Rep Puanı : 1265
Rep Derecesi : berkaykucuk is a splendid one to beholdberkaykucuk is a splendid one to beholdberkaykucuk is a splendid one to beholdberkaykucuk is a splendid one to beholdberkaykucuk is a splendid one to beholdberkaykucuk is a splendid one to beholdberkaykucuk is a splendid one to beholdberkaykucuk is a splendid one to beholdberkaykucuk is a splendid one to behold

Sadece Şınaktaki sel felaketi içi yorum yapıyorum: Burada selzedelere sadece türk silahlı kuvvetleri büyük yardımda bulunmuştu daha sonrada kızılay yemek çadırları açmıştı. DTP denen bölücü parti sadece yapar gibi görünüp kendine prim çıkarmaya çalışmıştır
berkaykucuk çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 11-17-2006, 02:51 PM   #3
ceze34
Geçerken Uğradım

ceze34 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 22
Üye No: 14811
İtibar Gücü: 1438
Rep Puanı : 1962
Rep Derecesi : ceze34 is a jewel in the roughceze34 is a jewel in the roughceze34 is a jewel in the roughceze34 is a jewel in the roughceze34 is a jewel in the roughceze34 is a jewel in the roughceze34 is a jewel in the roughceze34 is a jewel in the roughceze34 is a jewel in the roughceze34 is a jewel in the roughceze34 is a jewel in the rough

kesinlikle katılıyorum geçen günü diyarbakır belediyesinin arabasıyla dağa teröristlere yardım götürülürken yakalandı şe... bunlarda aynı toplayacak parayı bizim askerimize Polisimize kurşun sıkacaklar

uyan türk halkı ülkeyi bölmeye çalışıyorlar

rahmetli ATATÜRK olsaydı bunlara prim verirmiydi???

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı