![]() |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 705 Thanked 540 Times in 336 Posts
Üye No: 14065
İtibar Gücü: 2464
Rep Puanı : 27284
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Fenerbahçe'nin Sırp futbolcusu Mateja Kezman, yedek kulübesinde kaldığı zaman problem çıkaracak bir futbolcu olmadığını belirterek, "Brezilyalı oyuncularla problemim olduğu söyleniyor, hiçbir şekilde böyle bir problem yok. Ben hepsini ayrı ayrı çok seviyorum" dedi.
Samandıra Tesisleri'nde sabah gerçekleştirilen antrenmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kezman, kendisiyle ilgili iddialara açıklık getirdi. Son zamanlarda kendisi hakkında asılsız haberler yayınlandığını ifade eden yıldız futbolcu, "Son zamanlarda benim hakkımda gerçek olmayan açıklamalar çıktı. Bunların hiçbiri gerçek değil. Ben, herşeyden önce takım arkadaşlarıma kulübüme ve teknik direktörüme saygı gösteriyorum. Ben, yedek kulübesinde olduğum zaman hiçbir zaman problem yapacak bir oyuncu değilim. Brezilyalı oyuncularla problemim olduğu söyleniyor, hiçbir şekilde böyle bir problem yok. Hepsini ayrı ayrı çok seviyorum. Bu tip sorunları yapacak bir futbolcu değilim" dedi. Kezman, performansının yeterli olduğuna inandığını ancak Zico'ya kendisini göstermek için daha çok çalışacağını söyleyerek, "Sakatlanmadan önce çok iyi performansım olduğunu düşünüyorum. Sakatlandıktan sonra iyileşip çok fazla çalıştım. Kendimi iyi duruma getirdim. Şu anda kendimi yüzde 100 olarak hazır hissediyorum. Fakat tabii ki benim hazır olduğumu teknik direktöre Zico'ya da göstermem gerekiyor. Ben, çalışmalarıma sonuna kadar devam ediyorum. 20 dakikalık bir oyuncu olmadığımı da biliyorum. Çünkü, ben daha önce oynadığım takımlarda da her zaman ilk 11 oynamıştım. Ben inanıyorum ki hocamıza hazır olduğumu gösterdiğim taktirde daha iyi şanslar bulmaya başlayacağım" diye konuştu. Sarı-lacivertli takımın durumunu iyi gördüğünü ancak yine de daha fazla gelişmek gerektiğini belirterek, "Daha iyiye gitmek için zamanımız var. Önümüzdeki 2-3 haftalık süreç bizim ligdeki ve aynı zamanda UEFA Kupası'ndaki yolumuza yön verecek önemli bir süreç. Ligde 4 puan öndeyiz bu da bizim için güzel bir avantaj. Ligde 4 puan kaybettik ama ikinciden 4 puan öndeyiz. Bu bir avantaj, kötü bir durum yok. 2 önemli arkadaşımızı sakatlandı. Büyük takımlarda her zaman yerini dolduracak oyuncular vardır. Baktığımızda Ümit'in yerine uğur var. Rüştü'nün yerine de Volkan var. Biz sonuna kadar çalıştığımız müddetçe, Trabzonspor ve Galatasaray maçları ve Avrupa kupası maçlarından başarıyla çıkacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı. Mateja Kezman, her Fenerbahçeli futbolcunun Galatasaray'a gol atmak isteyeceğini ve kendisinin de gerçek bir Fenerbahçeli olmak için Galatasaray maçında gol atmak istediğini söyledi. Sırp futbolcu, "Galatasaray maçından önce önemli maçlarımız var. Ben bu maçın önemini çok iyi biliyorum. Taraftarımız için camiamız için ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Bu maçta gol atan bir oyuncunun gerçek Fenerbahçeli olduğunu da biliyorum. Ben de burada çok mutluyum ve bu maçta gol atıp gerçek bir Fenerbahçeli olmayı umuyorum. Ayrıca Trabzonspor ve Palermo maçlarında daha fazla gol atıp golsüzlüğe son vermek istiyoruz" dedi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() İnşallah bişiler yapar ama ümidim yok
|
![]() |
![]() |
#3 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2006
Teşekkür Etme: 7 Thanked 10 Times in 10 Posts
Üye No: 21944
İtibar Gücü: 1380
Rep Puanı : 510
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() bana gore yapamazsa daha ıyı olur
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2006
Teşekkür Etme: 216 Thanked 134 Times in 73 Posts
Üye No: 20196
İtibar Gücü: 1564
Rep Puanı : 7760
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() bakacaz... görecez...
oynarsa yapar belki ... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
(yol bekliyor, içim bekliyor,dışım bekliyor,bulut bekliyor....... ama | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-24-2008 06:24 PM |
G.Saray'ı yeneriz | catlax7 | Eskiler (Arşiv) | 3 | 09-24-2007 01:31 PM |
Kezman G.Saray 'ı dört gözle bekliyor | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 2 | 12-03-2006 07:01 PM |
Appiah G.Saray'ı seviyor | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 4 | 11-14-2006 11:09 PM |
'G.Saray'ı bırakmam...' | sparki | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-04-2006 10:58 AM |