![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Ben Gidiyorum Be Ayşe!.....
Ben gidiyorum be ayşe ! Usul usul kaçmanın vakti geldi Adını yazdım yastığımın ucuna Burnumun dibinde kokun yoktu ama Sen şimdi görmediğim yüzünde hüzünden uzak Sen şimdi yaşatmadığın gününde sevene tuzak Sen şimdi kimbilir nerelerde kimlere yasaksın Kal durmak istediğinde be Ayşe ! Şimdi susmalımı dersin Şimdi tek kelime etmeden gözlerde konuşmak mı gerek Bakışımdaki hüznü yanlış anlamadan korkarım Bakışımda ki hüznü dargın Bakışımdaki hüznü sana sanmandan Sende mi be Ayşe Baktığın anları hatırlıyorum Bakıp gördüğün zamanları Içimin bir yerinde kaldı izi Bir şua, bir nur gibi Nasılda derine inmişti gözünün feri Sen bir dünya dolusu hasrettin Sen gönlümün neferi Kaç kere geldim be Ayşe ! Ben sana var idim hep Sen bana yabancı Şimdi iki kelamım bi selamım olsun hesaptan Hesapta kalanla kalmayanı kitaptan Ben seni okumuştum, sen beni ezberden bildin Ben seni hala okurumda Sen beni aklından sildin De var git yoluna be Ayşe ! Şimdi seni bekliyor diğer pencerede biri Ona bana söylediklerinden tek kelime etme Ben seni çok bekledim amma Sen sakın seni seveni seviyorsan bekletme Haydi Uğurlar ola sana Al bohçanı kaç sokağa Dağılsın saçların yıldızların arasında Seni bir görsem ay dedenin yanında Kanatlanıp uçsam hani Konsam başucuna Yinede seslenemem sana be Ayşe ! Yinede bölünmesin derim rüyyan Sen şimdi görmediğim yüzünde hüzünden uzak Sen şimdi yaşatmadığın gününde sevene tuzak Sen şimdi kimbilir nerelerde kimlere yasak Burnumun dibinde kokun yoktu be Ayşe Adını yazdım yastığımın ucuna Usul usul kaçmanın vaktide geldi bak Ben gidiyorum be ayşe ! Ben gidiyorum !... |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2555
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() eh cok begenmedım ama emegıne saglık kardesım
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ayşe Ayşe Aş Gibi Memeleri Taş Gibi :) | Myclub | Adult eski arşiv | 9 | 12-09-2008 12:10 AM |
Hz.ayşe | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-12-2008 10:20 PM |
Ayşe Teyze | jackal_ | Adult eski arşiv | 2 | 03-20-2007 11:11 PM |