![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Alex ve Aurelio birlikte düzenledikleri basın toplantısında son günlerde basında çıkan haberleri yalanladı.
Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcuları Alex ve Aurelio, basında aralarında anlaşmazlık olduğu söylentileri hakkında, bugün ortak bir basın toplantısı düzenlediler. Basında yer alan haberlerde, iki futbolcunun tartıştığı ve Aurelio'nun bu yüzden yedek kaldığı iddaa ediliyordu. Basın toplantısında öncelikli sözü alan Aurelio, hakkında çıkan haberlere çok üzüldüğünü ifade ederek, "Çıkan haberlere çok üzüldüm, çünkü Alex benim çok iyi bir arkadaşım. Geldiğimden beri çok iyi bir dostluğumuz oldu. Hiçbir şekilde anlaşmazlığımız yok. Bu haberlerin doğruluk payı olamaz" şeklinde konuştu. Basın mensuplarının, "Neden yedek kalıyorsun?" şeklindeki sorusu üzerine Aurelio, "Bunu bana sormanız biraz acayip, çünkü biz profesyonel futbolcularız. Bu takımın başarısı için çalışan oyuncularız. Teknik direktör Zico uygun gördüğü takdirde, önümüzdeki maçlarda forma giymek için elimden geleni yapacağım" şeklinde konuştu. Brezilyalı futbolcu Alex, kendisi hakkında yazılan haberlerden son derece sıkıldığını belirterek, "Ben bu komik haberlerden sıkılmış durumdayım. Geçen yıl Fenerbahçe'nin başında Daum vardı ve bu tür haberler Van Hooijdonk'un hakkında da çıkıyordu. Şimdi ise benimle ilgili yazılıyor. Ben hiç böyle birşey görmedim. Bu haberlerden sıkıldım. Geldiğimden bu yana aynı şeyler oluyor. Her dakika aynı bir komiklik ve spekülasyon yapılıyor. 30 yaşındayım ve çok haber gördüm, ama bu kadar komik haber görmedim" dedi. Kaynak: DHA |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
PeugeoT 206"""""Manyak bişi""""" | RaPoRLu | Eskiler (Arşiv) | 6 | 07-09-2007 08:21 PM |
Sabri: "Komik hatalar yaptık" | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-21-2006 04:15 PM |
bay gicik "komik bulmazsanız sorumluluk almıyorum :)" | verseau | Eskiler (Arşiv) | 8 | 08-15-2006 02:27 PM |
[16.07.06-13:40]İsrail Dehşet Saçıyor..SON TEHDİDİ:""GÜney Lübnan'ı Boşaltın""" | KaRaYeL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-16-2006 01:43 PM |