![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2006
Teşekkür Etme: 7 Thanked 10 Times in 10 Posts
Üye No: 21944
İtibar Gücü: 1376
Rep Puanı : 510
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve Liverpool gibi Avrupa devlerinin kanca taktığı Ümit Karan, Cim Bom ile 3 yıllık resmi kontrat imzaladı.İşte Detaylar...
Cim Bom’la sözleşme yenileyen Ümit Karan’dan duygusal sözler: “Galatasaray’dan ayrılamayacağımı ve takımımın sevgisinin ne kadar büyük olduğunu anladım. Daha yapılacak çok iş var...” Dün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde düzenlenen törenle mukavelesini uzatan tecrübeli futbolcu, kariyerini Sarı-Kırmızılı ekipte noktalamaya karar verdiğini belirtip, “Galatasaray’dan ayrılamayacağımı ve takımımın sevgisinin ne kadar büyük olduğunu anladım. Daha burada yapacak çok işim olduğunu düşünüyorum” açıklamasını yaptı. ‘Biz bir aileyiz...’ Golcü oyuncu, imza töreni sırasında duygu dolu anlar yaşadığını da ifade edip, sözlerini şöyle noktaladı: “Galatasaray’da kalmamdaki en büyük sebepler; camiamız, ailem, Adnan ağabey (Sezgin) ve diğer büyüklerim oldu. Ayrıca taraftarların da beni ne kadar çok sevdiğini biliyorum. Onun için mukavele imzaladım. Umarım hep birlikte, daha büyük başarılara ulaşırız.” Ümit Karan’ın yıllık 800 bin Euro garanti para, maç başına da 15 bin Euro alacağı bildirildi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2548
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı:
![]() hadi hayırlısı...
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2548
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() hadi hayırlısı...
haber için saol...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
msn nickleriniz burada | bogachan86 | MSN, ICQ ve Diğer Mesajlaşma Programları | 0 | 04-19-2009 08:22 PM |
Bu Aşk Burada Biter | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-19-2008 10:14 AM |
!!!Tum KO sürümleri burada!!! | Zafir_Host | Eskiler (Arşiv) | 5 | 06-14-2007 01:41 PM |
!!!Tum KO sürümleri burada!!! | Zafir_Host | Eskiler (Arşiv) | 4 | 09-21-2006 07:38 PM |