![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Arıyorum Annem
Sensiz ölüyorum bir tanem Gülmüyor yüzüm Hep yaşlı gözüm Annem Kimse yavrum demiyor Yüzümü okşamıyor Annem Uykudan uyandırmaya kıyamadığın Yatağımın yanına Baş ucuma Kaç kez gelip giderdin Hadi kalk kahvaltın hazır derdin Artık kimse demiyor Annem Seninle başka yaşanırdı Sabahların tadı Annem Tiitizdim bilirdin Senden sonra en çok Giyinmeyi severdim Onlarca gömleğim pantolonum Ütülü hazırdı Annem Her şeyimde senin elin vardı Gözlerin hep üzerimde Sevgi saçardın Annem Yaşadığım şu zamana kadar Hilesiz hurdasız sevgiyi saygıyı Yalnızca sende gördüm Annem Yokluğunu bile bile Belki sana benzeyen Biri karşıma çıkar da Azıcık ta olsa bir benzerinle Anlık mutluluk yaşamak için Bazen deli divane Sokaklar da dolaşıyorum Annem Ama kimse aldırmıyor Kimse bakmıyor bana Belki de halime acıyorlar Annem Buruşuk mintan üzerimde Ütüsüz pantolonla birlikte Geziyorum Annem Ne yeme ne içme Senin bir bakışınla Aylarca doyardım Annem Annem canım bir tanem Başak tenli aşkım Sevgi pınarı akardı gözlerinden Tüm gönüller Senin sevgini kıskanırdı Gökyüzü aşk'a gelip Şimşekler çakardı Annem Bakışın yıldırım bir sevda Dağları eritirdi Annem Çok sevdalar yaşadı bu gönlüm Kimse senin hazzını Yaşatamadı Annem Üşüyorum titriyorum Her gün kar yağıyor odama Annem Karşımda dururken Yanıp tutuşurdum Sıcaklar kavuruyor her tarafı Ben donuyorum Soğuk terler döküyorum Annem Özlüyorum seni Her an duyacakmış gibi sesini Ensemde hissediyorum Her an nefesini Kocamandım yetişkindim Çocuk gibi okşar severdin beni O ne keyifti Annem Zor beklerdik akşamları Kapıda karşılardın beni O ne sarılıştı bağrına basıştı Benim dünyam sensin derdin Kenetler ayrılmaz dı ellerin Bulutlar da uçuyorum zannederdim Sen benim meleğim canım bir tanemdin Sen dünyanın en güzel Çiçeğiydin canım Annem Seni koklayıp öptüğümde Arı'lar gelirdi aklıma Bilselerdi her şeyin özünün Sizlerde olduğunu Bir santim yerinizi boş bırakmazlardı Benim mis kokulu dağ çiçeği Annem Annem sen gittin gideli Hep seni arıyorum unutamıyorum Kulaklarımda hep o deyişin Her cümlenin başındaki Yavrum diye seslenişin Ahhhhhh be Annem Bana çocukluğumda masallar Gençliğimde Düğünümü geleceğimi görmek isteyişini Ballandırarak sanki yaşıyor gibi Anlatıp hayaller kurardın Ahhhhhh be canım Annem Sonunda sen de beni kandırdın Hani Anneler yalan söylemezdi Anneler bi tanelerini üzmezdi Söylesene bal tanem Neden Her şeyi yarım bırakıp gittin Neden Yalnızlığın koynuna beni ittin Hani bir baltaya sap oluşumu Mürvetimi görecektin Hani nerde söz verdiklerin Benim melek yüzlü bal küpüm Başak tenlim Neden ansızın bırakıp gittin Senden sonra aradım durdum hep Karşılılsıız verdiğin sendeki sevgiyi Aradım durdum hep çaresiz Ararken birini sevdim Sevdim zannettim Annem Kimsede bulamadım sendeki tadı Onu da yüzüme gözüme bulaştırdım Benim çilekeş Annem Artık Hayatın anlamı yaşanacak zevki Kalmadı Annem Çağırsam biliyorum gelemezsin Biliyorum hâlâ ruhunda Beni düşünensin Annem canım Annem Sensiz kolum kanadım kırık Öksüz kaldım Annem Kabuslardayım boğuluyorum Gel de beni kurtar Annem Her gece ağlıyorum Resminle konuşuyorum Gözlerim yorgun düşüyor Bedenim titriyor Annem Yatağımda hep resminle uyuyorum Uyandığımda yine Başlıyor mutsuzluğum Annem canım Annem Sen Tanrının sonsuz harikası İçimdeki yaranın sonsuz acısı Sen dünyanın Eşi benzeri olmayan sevdası Annem biricik Annem Sensiz kapalı her şeyin kapısı Hastayım Annem çok hastayım Şimdi bi tanen Sensizliğinin çaresizi Hastalık hastası Şair : Uğur Oğuz Şahin |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
akasya asyali (11-21-2006), noumAhmet (11-20-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() emeğine sağlık kardeşim süperr...
![]() |
#3 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 81 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 19025
İtibar Gücü: 1407
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() çok güzeldi teşekkürler.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Horluyorum o halde hastayım | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-08-2008 01:38 PM |
Annem | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-20-2008 08:23 PM |
Annem | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2007 08:34 PM |
Annem | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2007 08:34 PM |
Hastayım | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 3 | 11-28-2006 04:23 PM |