![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Yalnızca sensin beklediğim
Bir kere söz verdim Mehtabı bile gecelere terk ettim Hep seninleyim yeter gel hasretim Yalnızca seni bekliyorum Bir yudum çay bir nefes sigara sabır çekiyorum Zannetme senin de çektiğin azabı bilmiyorum Hâlâ o denizdeyiz hâlâ özlemlere kürek çekmekteyiz Ne zaman gülecek yüzümüz açacak güllerimiz Sen orda ben burada duada ellerimiz Haberimiz yok Kim bilir ne yazı yazmıştır bize kaderimiz Bitsin sancılar artık doğsun güneşimiz Şu anda gözlerimin önünde duruyorsun Nasıl sevdiğimi sormana gerek yok biliyorsun Hep sana aitim seninim Başkasının olamam diyorsun Bitecek diyorsun bir gün Hasretimiz mi sevdamız mı Beni korkutuyorsun |
![]() |
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2006
Teşekkür Etme: 216 Thanked 134 Times in 73 Posts
Üye No: 20196
İtibar Gücü: 1564
Rep Puanı : 7760
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Şu anda gözlerimin önünde duruyorsun
Nasıl sevdiğimi sormana gerek yok biliyorsun biliyo biliyoo.. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
daha derine kokle sik beni sik beni diyor sesli | zabandak | Türk Video | 0 | 03-18-2010 11:41 PM |
kadın iki kelime öğrenmiş *ik beni de *ik beni başka bi *ok bilmiyor resmen | Irmak88 | Adult eski arşiv | 3 | 02-24-2009 01:01 AM |
Hadi Beni Bir Daha *** Beni Diye İnliyor ..Muhteşem Video +Caps | electronics26 | Adult eski arşiv | 2 | 01-23-2009 04:38 PM |
Hadi Beni Bir Daha S!k Beni Diye İnliyor ..Muhteşem Video NO RAPID | FeLon | Adult eski arşiv | 1 | 11-04-2008 09:32 PM |
Beni bilen talep eder... Beni talep eden bulur... Beni bulan sever... | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-23-2007 10:37 AM |