www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 11-22-2006, 02:15 PM   #1
CuGoLaS
Daimi Üye

CuGoLaS Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 216
Üye No: 20196
İtibar Gücü: 1563
Rep Puanı : 7760
Rep Derecesi : CuGoLaS has a reputation beyond reputeCuGoLaS has a reputation beyond reputeCuGoLaS has a reputation beyond reputeCuGoLaS has a reputation beyond reputeCuGoLaS has a reputation beyond reputeCuGoLaS has a reputation beyond reputeCuGoLaS has a reputation beyond reputeCuGoLaS has a reputation beyond reputeCuGoLaS has a reputation beyond reputeCuGoLaS has a reputation beyond reputeCuGoLaS has a reputation beyond repute

Fenerbahçemizin Brezilyalı oyuncuları Alex ve Aurelio son dönemlerde aralarında sorunlar olduğu yönündeki haberler ile ilgili olarak takımımızın idmanı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundular.

Aurelio tesislere geldiğinde bu haberle karşılaştığını ve çok şaşırdığını söyledi. Aurelio sözlerine şöyle devam etti: “Alex benim çok yakın bir arkadaşım. Saha içinde de bu arkadaşlığımızı gösterip Fenerbahçe için elimizden geleni yapıyoruz. Bu haberlere çok üzüldük. Hiçbir şekilde bir anlaşmazlığımız yok. Tam tersine Alex’le çok iyi anlaşıyoruz. Fenerbahçe’nin başarısı için ter döküyoruz. Bu haberlerin hiçbir şekilde doğruluk payı yok. Takımda neden yedek kaldığımı bana sormanız biraz acayip. Biz profesyonel oyuncularız. Takımın başarısı için çalışırız. Teknik direktörümüz Zico uygun gördüğü taktirde ben de önümüzdeki maçlarda forma giyeceğim. Elbette ileriki maçlarda oynamak istiyorum.”

Alex ise bu haberler ile ilgili olarak söyleyecek fazla bir şey bulamadığını, bu haberlerin artık kendisini çok sıktığını belirtti ve ekledi: “Daha önce antrenörümüz Daum iken bu tip haberler Pierre van Hooijdonk için yapılıyordu. Şimdi teknik direktörümüz Zico ve benim ardından da Aurelio ile aramdaki ilişki için bu tip haberler yapılıyor. Hayatımda böyle bir şey görmedim. Komik haberlerden artık sıkıldım. Geldiğimden beri aynı şeyler oluyor. Komik haberlerin başrolünde olmaktan artık yoruldum. Başka söyleyecek bir şeyim yok.”

Futbol Takımımız İdari Menajeri Volkan Ballı ise oyuncularımızın basın toplantısı öncesinde, yayınlanan bu tip haberlerin Fenerbahçemizin birlik ve bütünlüğüne zarar vermek amacıyla yapıldığını söyledi.

CuGoLaS çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı