www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 11-26-2006, 12:47 PM   #1
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2547
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute
Varsayılan 'Ağzımdan kan gelene kadar dövdü' 26 Kasım 2006

Konya'da 6 aylık hamileyken yediği dayak yüzünden kızının sorunlu doğduğunu söyleyen Gülay G., bir çocuğunu da balkondan atıp hastaneye götürmesine izin vermeyen eşinden boşanmak isitiyor.

15 yıllık eşinden sürekli dayak yediğini, son olarak ağzından kan gelinceye kadar dövüldüğünü, kardeşlerinin de kendisini kabul etmediğini ifade eden 3 çocuk annesi bir kadın Sığınmaevine başvurdu.

Bir tanıdığı aracılığıyla Konya Şefkat-Der Kadın Sığınmaevine getirilen 3 çocuk annesi Gülay G. (36), yaptığı açıklamada, 21 yaşında evlendiği eşi M.G'den (51) 3 çocuğu olduğunu söyledi.

Eşinden sürekli dayak yediğini ileri süren Gülay G, “6 aylık hamileyken yediğim dayak yüzünden 11 yaşındaki kızım sorunlu dünyaya geldi” dedi.

Şimdiye kadar kendisiyle birlikte çocuklarının da eşi tarafından sürekli darp edildiğini ileri süren Gülay G, şunları kaydetti:

“Başımı duvardan duvara vuruyordu. Bir defasında çocuklarımdan birini bir katlı evimizin balkonundan aşağıya attı. Evladımı hastaneye götürmeme bile izin vermedi. Yüzüne batan cam parçalarını cımbızla temizledim. Zihinsel engelli kızıma da acımadan vuruyor. Çocuklarıma tekme atıyor.”

Eşinin uyguladığı şiddet nedeniyle çocuklarının derslerinde başarılı olamadığını söyleyen Gülay G, şöyle konuştu:

“Sonra da çocuklarımı derslerine çalışmadıkları için dövüyor. En son yemeği geç hazırladığım için beni dövdü. Vücuduma sopayla vurdu, kollarımı ısırdı. Ağzımdan kan gelince de öleceğimi düşünerek beni kardeşlerimin evine götürüp teslim etti. Kardeşlerim de beni istemeyince Kadın Sığınmaevine başvurdum.”

Artık eşinden boşanmak istediğini ifade eden Gülay G, en büyüğü 12 yaşında olan ve halen evlerinde babalarıyla kalan 3 çocuğunun can güvenliğinin bulunmadığını savundu.

Şefkat-Der Genel Başkanı Hayrettin Bulan ise “Gülay G, komşusu yardımıyla bize sığındı. Biz Gülay G'nin oturduğu mahalleye gittik, anlattıklarının doğru olduğunu gördük. Biz dernek adına Gülay G'nin durumuyla ilgili olarak, kocası hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduk” dedi.

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı