![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3166
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Serhat Akın adım adım Beşiktaş’a koşuyor. Takımıyla köprüleri atan gurbetçi futbolcu için Köln aradan çekildi, Kartal teklifini 1.5 milyon Euro’ya yükseltti. Anlaşma an meselesi...
Yeşil ışık yaktı Beşiktaş transfer bombasını patlatıyor... Anderlecht’ten ayrılmayı kafasına koyan Serhat Akın için daha önce 1 milyon Euro’luk bir öneri yapan Siyah-Beyazlılar, Belçika ekibine 1.5 milyon Euro teklif etti. Belçikalıların bu teklife oldukça sıcak baktıkları ve olumlu bir yanıt vermeyi düşündükleri öğrenildi. Kulübüyle ve hocasıyla ciddi sorunları olan Serhat Akın’ın da Beşiktaşlı yöneticilere yeşil ışık yaktığı bildirildi. Köln aradan çekildi Anderlecht ve Beşiktaş’ın bonservis bedeli konusunda anlaşması halinde Serhat Akın’ın Beşiktaş’ın Antalya kampına katılabileceği ifade edildi. Bu arada milli futbolcuyu yakından takip eden Daum’un takımı Köln bu transferden vazgeçti. Alman ekibinin de aradan çıkmasıyla Beşiktaş, Serhat transferinde bir adım daha öne geçmiş oldu. Uzun zamandır gurbetçi futbolcuyu izleyen Tigana da Serhat’ı ısrarla istiyor. Orhan YILDIRIM fanatik |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sona Doğru | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 12:40 PM |
Sona Doğru | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 12:40 PM |
transferde sona doğru | still_free | Eskiler (Arşiv) | 6 | 08-27-2007 02:14 PM |
Sona doğru | Shekil | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-20-2007 02:43 PM |
ze roberto da sona doğru | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 2 | 08-01-2006 06:31 PM |