www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 11-30-2006, 01:21 PM   #1
alosde
Yeni Üye

alosde Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 6
Üye No: 22125
İtibar Gücü: 1369
Rep Puanı : 310
Rep Derecesi : alosde has a spectacular aura aboutalosde has a spectacular aura aboutalosde has a spectacular aura aboutalosde has a spectacular aura about

Yeni sözleşme ve aldığı paranın iki katını isteyen İliç, maçların 2. yarılarında kenara alınan ilk ismin hep kendisi olduğunu söyleyip, dert yandı.

G.SARAY’ın Sırp yıldızı Sasa İliç, bu sezon hemen hemen hiçbir maçta 90 dakikayı çıkaramadığından dert yanarken, "Gözüm hep kulübede. Maçların ikinci yarılarında gözüm hep kenarda" dedi. İliç, şöyle devam etti: "Hemen hemen her maçta oyunu koparamadığımız zamanlarda, kenara alınıyorum. Dakikalar 60-70’i gösterdiğinde hep yedek kulübesine bakıyorum. Oyuncu değişikliği işaret edilir edilmez, saha kenarına doğru yürüyorum. Bu artık bende alışkanlık oldu.

Eğer o dakikalara kadar oyunu koparıp, skor avantajını elde etmişsek rahat oluyorum. Çünkü çıkarılmayacağımı biliyorum. Bu durumda kendimi daha çok oyuna veriyorum." Öte yandan hafta başında yönetime giderek yeni bir sözleşme isteyen İliç, "Yıllık 550 bin Euro ve maç başına 5 bin Euro alıyorum. Bu rakam çok düşük. Bu rakamın iki katına çıkarılmasını istiyorum" dedi. Yönetim, Sırp futbolcunun bu isteğini, "Önümüzde önemli maçlar var. Sonra görüşürüz" diyerek geçiştirdi.

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı