![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 40 Thanked 26 Times in 16 Posts
Üye No: 5682
İtibar Gücü: 1693
Rep Puanı : 20630
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bildiğimiz gibi david copperfield garip numarlarıyla herkesi etkilemektedir.peki bu nasıl oluyor hiç düşündünüzmü??işte işin gerçeği
Bilindiği gibi bazı insanlar cinlerle işbirliği yapabilmektedir.Bunun için insan ve cin arasında bir söleşme yapılmaktadır ve cinler kullanılmaktadır.(bilmeyenlere çok garip gelebilir)david copperfield'in bir ifritle sözleşmesi vardır.ifritinde binlerce cinden oluşan bir ordusu vardır.ayrıca 5 kuvvetli cinde bu ifrite yardım eder.İşte bu cinlerden müteşekkil bir ordu,onu taşırlar.Davidin biraz havaya yükselmesi için binlerce cinin bir araya gelip onu kaldırması gerekir yani davidi bir ip veya onun gibi bişey kaldırmaz.Ayrıca davidin sanduka içine yatırıp kestiği kızda insan şekline girmiş bir cinnidir.Sandukanın kapakları kapatılınca cinni kaybolur.Sanduka ikiye ayrılır.Seyirciler kız ikiye bölündü zanneder.Daha sonra sanduka birleştirilince cin yeniden kız şekline girip gözükür.Bu hadise cine hiçbir zarar vermez. alıntıdır...
![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 7573
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() S.a ben bunu cok onceden bılıyordum bakın hz. suleymanın da gızlı guclerı vardı sole anlatım ınsan ıle melekler arasında ıkı melek vardır aynı decoder gorevı gorur bıde yahudı sıhırbaz var adı aklıma gelmedı onunda guclerı vardır yanı onların yabtıgı sey gercektır baska ılızyonıstler ates cıkartır ama ınsanı yakmaz david copperfield ın atesı yakar ama onlar ınsan ustu guclerı olanlardır ve onlar ulkelerı bıle yonetırler dıkkat edın her gosterı yabacagı ulkede yenı basbakan yada cumhurbaskanı olmus ınsanları zıyaret ederler ınanmayanlar arastırsın onları etkı altına almak bılınc altına gırmek ıcın yanı onlar tehlıkelıdır ıfrıtle anlasma yabmaz yabamaz ama cınlerle olabılır ıfrıtler ınsanlarla anlasma asla yabmazlar onlar kotudur cunkı ıfrıt nedır bılmeyenınız varsa arastırsın arkadaslkar bu arada yuzuklerın efendısı fılımındekı hersey gercektır olmus bır savastır arastırısanız gorursunuz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8774
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() BİlgİlendİrdİĞİn İÇİn Çok SaĞol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 46 Thanked 329 Times in 92 Posts
Üye No: 8831
İtibar Gücü: 1725
Rep Puanı : 17099
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() sacmalık arkadaslar bunlar sadece ilizyon olayı yanı göz yanılması
ben bir zamanlar cok merak sardım ve david in butun yaptıgı gosterılerı izledim hepsındede bir foul yakaladım sizde dikkat ederseniz görebilirsiniz
![]() |
#5 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 3 Thanked 88 Times in 52 Posts
Üye No: 12288
İtibar Gücü: 1526
Rep Puanı : 4410
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() babalar bende bu konuyu merak ediyorum int. biraz araştırdım ama bişi bulamadım kaale değer eğer bu olayın gerçeğini açıllayan bi site bbulursanız bi xamet haber weririseniz sewinirimr ...am bi yandanda gösteri için cinleri kullanması ndn wesonuçta bunun insanlara bi yayarı yada zararı yok gösteri için bu tip şeyler olabilirimi ayrı bi muamama bence..??
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
David Hilbert | BeatLes | Matematik | 0 | 03-31-2010 11:47 PM |
Sevmek dedim, gülmek dedim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-09-2008 08:18 PM |
Sihirbaz Copperfield yoksa tecavüzcü mü? / 21 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-21-2007 08:11 AM |
Hesapta Türkmüş. Adı da Burcu ymuş.. Ama ben inanmadım birde siz bakın.... | RoStWell | Adult eski arşiv | 0 | 01-01-2006 08:55 PM |