![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 15 Thanked 101 Times in 44 Posts
Üye No: 5124
İtibar Gücü: 1550
Rep Puanı : 5153
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ![]() Ne sana dargınım, nede affettim hala kendimi.. Kader bu, varlığında ellerini tutuşumda, yokluğunda hayaline dalışımda.. Bilirim çok severdin beni, sende bilirsin ki, bende severdim deliler gibi.. Şimdi, gözlerime bakarken, sevgini hissetsemde, sitemlerin yıkıyor beni. O gözlerin varya, O gözlerin, affettirmedi bana kendimi.. Yalan değil hep ağlattım seni. Gülmedi o gül yüzün severken beni. Oysa ben, her ellerini tutuşumda, her sarılışımda sana, bir gün sensiz kalacağımı bilirdim. Sen kollarımdayken bile, ayrılığı yaşardı yüreğim sen bilmezdin.. Neden başladık deme.. Ne seni sevmek ellerimdeydi, ne de seçmek ayrılığı.. Belki de bir cezasın yüreğime.. Ben bunca severken, bir vefasız gibi kaldım geride.. Sense, bunca sene sonra bile, bir çığ gibi büyüdün içimde.. Yalan değil, bırakmam derdim seni. Vazgeçmem derdim herşeye inat. Aslında ben, ölüm döşeğindeki bir hasta gibi, sensiz yaşamak istemedim son günlerimi. Aslında ben, sana yenilirken, meğer ne çok üzmüşüm seni.. Şimdi her seviştiğinde gözlerimiz, unutulmadığımı bilsemde, O pişmanlik dolu bakışın, gecelerce ağlatır beni.. O gözlerin varya, , O gözlerin, affettirmedi bana kendimi.. Hesabını ödüyorum seni sevmenin.. Hesabını ödüyorum, O küçücük yüreğinle seni üzmenin.. Sende bıraktım o gülen yüzümü. Umutlarımı, korkularımı, sende bıraktım ömrümün her baharını.. Artık kör bakıyorum hayata.. Ve her gece, tanyeri ağardığında, seni anmak, ve seni, başka kollardayken yaşamak gibi, çekilmez bir sancı duyuyorum bağrımda.. Oysa, o kadar masumdu ki bendeki sevda, Oysa o kadar diledim ki seni, Anladım ki, bundan öte yoktun bahtımda. Yine de, bir suçlu gibi bırakıp geride, bana kırılmana gücüm yetmiyor.. Şimdi, her buluştuğunda gözlerimiz, beni yargılayışınla, paramparça kalıyorum ardınca.. Bırakta, her adını anışımda, ezik kalmasın yüreğim.. Artık affetsin beni gözlerin.. Artık affetsin....
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
akasya asyali (11-29-2006), bluekeys (11-29-2006), KaRaBaSaN (11-30-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 81 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 19025
İtibar Gücü: 1406
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() güzeldi.
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() kan ağlayan gözler ve güzel bi şiiir ...
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 230 Thanked 549 Times in 244 Posts
Üye No: 12537
İtibar Gücü: 1951
Rep Puanı : 27440
Rep Derecesi :
|
![]() eline sağlık ya güzelmişş..
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bu veda artık sana...Bu terk ediş artık seni bu satırlarda...Ben bana düşen yazgısın | LeGoLaS | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-01-2008 12:30 PM |
Gel Artık | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-25-2008 05:50 PM |
Çok geç artık | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-20-2008 10:18 AM |
Seni Ben Affetmem Allah Affetsin | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-10-2007 08:15 PM |
Git Artık | Stinq | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-13-2006 11:55 AM |