![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 5 Thanked 16 Times in 9 Posts
Üye No: 796
İtibar Gücü: 1486
Rep Puanı : 810
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Tanıtım:
DVDFab Platinum hepsi bir arada DVD kopyalama, dönüştürme ve yakma yazılımıdır. DVD'den DVD'ye 5 ve DVD'den mobil cihazlara 3 kopyalama tarzı ile yalnızca bir veya iki aşamada kopyalama işlemleri yapabilmektedir. Yazılım tüm DVD yedekleme gereksinimlerinizi de karşıyalabilmektedir. 3 numaralı sürümü ile tamamen yeniden yazılmış olan araç 5 yıllık gelişmenin sonucunda bu noktaya gelebilmiştir. Yazılımın Önemli Özellikleri # DVD'den DVD'ye 5 ayrı kopyalama tarzına sahiptir: tam disk, ana film, parçalama, özelleştirme, klonlama. # Tam disk: tüm filmi menüleri ve fragmanları, tek tıklama ile DVD'ye kopyalama. # Ana film: belirli ses ve resimlerle yalnızca filmi kopyalama. # Parçalama: %100 kalite ile çift katmanlı bir DVD'yi(DVD-9) iki adet tek katmanlı DVD'ye(DVD-5) kopyalama. Her iki diskin üzerindeki orijinal menüler eklenmektedir. Bu yöntem TV dizileri ve bölümlerden oluşan DVD filmler için uygundur. # Özelleştirme: DVD'lerinizi kişiselleştirin! # Klonlama: DVD'leri bire-bir kopyalama. # Yüksek hızda kopyalama yapabilme. Ortalama 10-20 dakika sürmektedir. # Her türden boş DVD diske destek verebbilme: DVD+R/RW, DVD-R/RW, DVD+R DL, DVD-R DL. # DVD'den mobil cihazlara 3 ayrı kopyalama tarzına sahiptir: standart, iPod ve PSP. Daha fazla cihaz desteği elle eklenebilir. # Standart: DVD'leri kişisel bilgisayarada MPEG-4/DivX/XVID/H.264 AVI/MP4 dosyasına dönüştürme. # iPod: DVD'leri Apple iPod MPEG-4/H.264 MP4 dosyasına dönüştürme. # PSP: DVD'leri Sony PSP MPEG-4/H.264 MP4 dosyasına dönüştürme. http://www.dvdfab.com/mlink/download.php?g=PLATINUM |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 33 Thanked 21 Times in 10 Posts
Üye No: 11672
İtibar Gücü: 1443
Rep Puanı : 1160
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() arkadaım..iyi hoşta bunun crack dosyası nerede
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
DVDFab Platinum v7.0.7.0 Final | forum_prince | Program Download ve Tanıtım | 0 | 07-08-2010 09:19 PM |
DVDFab 7.0.7.5 Beta (All Options Enabled) | dangzupu | Program Download ve Tanıtım | 0 | 06-25-2010 10:17 PM |
DVDFab 7.0.6.7 Final | dryusufbal | Program Download ve Tanıtım | 0 | 05-31-2010 07:28 PM |
DVDFab 7.0.6.7 Final | dryusufbal | Program Download ve Tanıtım | 0 | 05-31-2010 06:24 PM |
DVDFab Platinum 4.0.1.0 Final | GooD aNd EvıL | Program Download ve Tanıtım | 0 | 04-09-2009 10:00 PM |