![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2548
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Sicim misali yağdırırken yağmurları ben, Giderken sen... Farkettim; Her adımında bir kulaç daha derine çekildi yüreğim Dipteyim!!! Boğulmadan evvel çıkmalıyım deniz(in)den;ki ciğerlerimin bir boşluğunda bari olma sen... Saçlarının kokusunaydı aldanışım,ve o anlamlı bakışlarınaydı tüm anlamlarım. Aşk olan güzelmiş...yalan Güzeldi zaten bana aşk kokan... Onca zaman geçmiş,kaç mevsim devrilmiş...Bir damla eksilmemiş gözlerimden.Günahını çekiyorumbu sevdanın...sırf senin yüzünden! Karşıdan karşıya geçiyorum uzaklaşırcasına hayatın(m)dan,bir arpa boyu yol alamıyorum ben... Aşık olan anlam aramazmış...yalan Anlam doluydu gözlerin inan... Konduramıyorum,yakıştıramıyorum sana gidişi.Belki de yediremiyorum...bilmiyorum.Hatta kendimide kandıramıyorum.Geri dönecek diyemiyorum mesela kendime,bitmedi diyemiyorum... Dilim tutuldu gidişine...çözemiyorum... Çöz bu düğümü... İçimi bağlayan ipleri kes...azad et beni Yuvarlanmak istemiyorum, Yine sana gelirim diye... Ki olur da kesmezsin ipleri,itiverirsin beni yokuş aşağı Kendimi kapında bulmaktan korkuyorum İlmek ilmek işlemişsin tenime diye Kendimi sana adamaktan korkuyorum... Yine de; Sadece düşmeyeyim diye Son kez tut beni...
![]() |
#2 | |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2548
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
Üye No:
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
daha derine kokle sik beni sik beni diyor sesli | zabandak | Türk Gizli Çekim | 0 | 03-12-2010 12:25 AM |
kadın iki kelime öğrenmiş *ik beni de *ik beni başka bi *ok bilmiyor resmen | Irmak88 | Adult eski arşiv | 3 | 02-24-2009 01:01 AM |
Hadi Beni Bir Daha *** Beni Diye İnliyor ..Muhteşem Video +Caps | electronics26 | Adult eski arşiv | 2 | 01-23-2009 04:38 PM |
Hadi Beni Bir Daha S!k Beni Diye İnliyor ..Muhteşem Video NO RAPID | FeLon | Adult eski arşiv | 1 | 11-04-2008 09:32 PM |
Beni bilen talep eder... Beni talep eden bulur... Beni bulan sever... | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-23-2007 10:37 AM |