![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Kara bir defter var elime, rengini açmaya çalışıyorum . Onayladığım birşey yok senden gelen, Çare/siz/likten, kabul ediyorum... Anlamaya gayret etmeksizin anlamsız deyip geçişler, Dinlemeye gayret etmeksizin kulaklarını tıkayışlar, Bakmaya gayret etmeksizin görmeyişler, Sorular... Sorular... Cevap vermeyişler/Susuşlar... Sağır mısın? Kör müsün? Lâl misin? Kara bir defter var elime, rengini açmaya çalışıyorum . Onayladığım birşey yok senden gelen, Sen/Siz/likten kabul ediyorum... Sevmeye gayret etmeksizin, nefrete bürünüş, Paylaşmaya gayret etmeksizin, hücrelere yöneliş, Sarılmaya gayret etmeksizin, yalnız nöbetler. Karalar...Karalar... "Akla" desem/Susuşlar... Kara bir defter var elime, rengini açmaya çalışıyorum . Onayladığım birşey yok senden gelen, Parçalarımı toplamaya çalışıyorum... Aynı ayın altında parçalanışlar, Aynı toprak üstünde tek sıra adımlar, Ayrı yüreklerde birbirinden kopuşlar. Karanlık gece/Dermansızlık/Susuşlar...
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() güzelldi saolasın
![]()
![]() |
#3 |
Guest
Üye No:
![]() Güzeldi kanka saol
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Defter oldum gönlüne | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-10-2008 12:52 PM |
Kara bir defter var elimde... | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-19-2007 09:00 PM |
Çocuğunuz, defter kağıtlarını kendi bassın | F@sTaLaFisT@ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-08-2007 02:28 PM |
Mavi Kapaklı Defter | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-05-2007 05:02 PM |
KaRa KaRa Gel Gel!!Başlığa bakıp için kararmasın vatandaş içerde manyak bir zenci var | KaRaYeL | Eskiler (Arşiv) | 2 | 02-16-2006 04:14 AM |