![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() TÜRKONFED tarafından Adana'da 7 - 9 Aralık'ta yapılacak olan 10. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi'nin gündemini, "Ekonominin Yeni Darboğazı: Yetişmiş Ara Eleman" başlığıyla mesleki ve teknik eğitim politikaları oluşturuyor. KOBİ'lerin önde gelen sorunlarından biri olan "nitelikli ara eleman" sorununun çözümüne katkıda bulunmak amacıyla bir yıldır Sabancı Üniversitesi Eğitim Reformu Girişimi (ERG) ile çalışma yürüten TÜRKONFED, zirvede bu değerlendirmenin sonuçlarını açıklayacak. Zirve için 19 kurumdan 30 uzmanın katılımıyla hazırlanan raporda şöyle denildi: Kriz Çin seddi "Meslek eğitimi ve genel eğitim arasında toplumsal algılama açısından saygınlık denkliği yok. Türkiye için bu durumu ağırlaştıran en önemli faktör, kamuoyunda meslek liseleriyle ilgili tüm tartışmaların imam hatip liseleri üzerinden ideolojik olarak kutuplaşmış bir ortamda yapılmasıdır. Böyle bir ortamda, meslek eğitiminin sürekli bir kriz unsuru olarak algılanması, statü sorunuyla mücadelenin önüne bir Çin seddi oluşturuyor. İmam hatip sorununun çözümü için üç olguyu göz önünde bulundurmak gerekiyor. Bunlar, toplumun din öğretimi talebinin karşılanması, din görevlilerinin eğitilmesi ve Türkiye'nin asla vazgeçemeyeceği laiklik ilkesi."
![]() |
#2 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2006
Teşekkür Etme: 152 Thanked 58 Times in 26 Posts
Üye No: 16509
İtibar Gücü: 1486
Rep Puanı : 4262
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() bilgiler için teşekkürler
Çağlayan sular gibiydi gözlerin, Ağlattı beni son bakışın, Gittin, dönüşü yok artık bu yolun, Canım acıyor ne fayda, Asla silinmeyecek kalbimden bu sevda, Nerelerdesin bir tanem!.. Çagcan ÖLÜMDE İNSANA İSTEDİĞİN ZAMAN GELMEZ Kİ GİTTİ... GERİYE KALAN ACILARIM VE BEN тαяιнιиι вιℓмєуєиℓєяιи ¢σğяαfуαѕιиι вαşкαℓαяι вєℓιяℓєя |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çikolatadan Çin Seddi yapılacak | biqboy | Enteresan Olaylar | 7 | 10-30-2009 11:01 PM |
Çin Seddi eriyor 29 Ağustos 2007 | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-29-2007 03:54 PM |
Çin Seddi’nde kuantum ışınlama deneyi | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 1 | 07-26-2006 12:31 PM |
Çin Seddi Yapıldıktan Sonra Geçen Konusmalar | KabaX | Eskiler (Arşiv) | 4 | 07-16-2006 09:29 PM |
Çin Seddi Yapıldıktan Sonra Konuşulanlar... | ๏๒รєรรเ๏ภ | Eskiler (Arşiv) | 1 | 03-16-2006 09:58 PM |