www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-05-2006, 07:23 PM   #1
DHeMLy-CHaY
Forum Kalfası

DHeMLy-CHaY Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 547
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3163
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi : DHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond repute
Varsayılan Tekke mutlu

Rusya’nın Zenit Saint Petersburg takımında forma giyen milli oyuncu Fatih Tekke, Türkiye’ye dönmeyi düşünmediğini söyledi.

"Burda mutuluyum"
Fenerbahçe’den transfer önerisi aldığı iddia edilen Fatih Tekke, Zenit Saint Petersburg takımıyla 4 yıllık sözleşmesi olduğunu belirterek, "Rusya’da çok rahatım ve mutluyum. Türkiye’ye dönmeyi düşünmüyorum" dedi. Fatih Tekke, Fenerbahçe’ye gideceği şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Bu haberler yalandır. 4 yıl boyunca inşallah Rusya’da kalacağım" dedi. Rusya’daki futbol dönemine iyi başlangıç yaptığını dile getiren Fatih Tekke, "Başlangıçta her şey iyiydi. 1-2 haftada toparlandık ve başarılı geçti. Sonradan benim bir sakatlığım oldu ve benim açımdan iyi olmadı. Sezon öncesi hazırlık kampı da geçirmeden gitmiştim. Hastalıklar da etkiledi, ancak ligi 4. sırada bitirdik. Kulübün, bu yıl çok daha iyi bir takım kurma ve daha büyük hedefleri var. 61 gol atacağım derken şaka yapmıştım. Bakalım 57 gol daha var" dedi.

"Zamana ihtiyacı var"
Fatih, Trabzonspor’un zamana ihtiyacı olduğunu da ifade ederek, "Takımdaki oyuncuların güvenleri yerine gelirse bu durumun son bulacağına inanıyorum. Genç oyuncular var takımda. Tecrübeli oyuncular saha içinde biraz daha sorumluluk almalılar" diye konuştu. Bu arada, Fatih Tekke’nin sözleşmesindeki madde gereği 1 yıl Türkiye’ye gelemeyeceği öğrenildi. Öte yandan Haftasonu Ankaraspor ile yapılacak olan maçta Hasan Üçüncü'nün forma giyemeyeceği öğrenildi. Kulüp doktoru Köksal Güney, iç yan bağında zorlanma olan Szymkowiak ile sol arka adalesinde zorlanma bulunan Stepanov’un Ankaraspor maçına yetiştirilmeye çalışıldığını kaydetti. Yattara’nın durumunun ise iyiye gittiği ve ligin ikinci yarısında forma giyebileceği kaydedildi.

Tanrıyı Güldürmek İstiyorsanız Ona Planlarınızdan Bahsedin...

DHeMLy-CHaY çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı