![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2548
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Ankaragücü Başkanı Aydın, “Futboldaki belirsizliğin bitmesi için Bakan Şahin yetkilerini kullanmalıdır” dedi.
06.12.2006 ‘Şimdi ya da haziranda’ Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın’dan tartışılacak açıklama... Belirsizliğin Türk Futbolu’na zarar verdiğine işaret eden Aydın “Bu işi 15-20 yıldan beri yapıyorum ve şu anki durumu hiç hoş bulmuyorum. Sayın Bakan’ın, Haluk Ulusoy döneminden bir sıkıntısı varsa, yetkisini kullanıp herkesi kararsızlıktan kurtarması lazım. Ancak bu yetkiyi başkalarına kullandırma düşüncesini bir kenara bırakması ya da futbolun yoğun olduğu bu dönem yerine haziran ayındaki olağan genel kurulda bir değerlendirme yapması gerekir” dedi. ‘Siyaset kulüpleri etkiliyor’ Konuşmasında, siyasetin futbola müdahalesi tartışmalarına da değinen Aydın, “Sayın Başbakan ‘Ben bu işin hiçbir yerinde değilim’ diyor. Sayın Bakan böyle bir mecburiyette olmadığını belirtiyor ama kulislere, kulüplerarası diyaloglara bakıyorsunuz herkes bir yerlerden görev almış gibi. Siyaset, iktidar, muhalefet dış etkenleri oluşturuyor ve ben bu dış etkenlerin varlığı yüzünden Kulüpler Birliği başkanlığını bıraktım. Bakanımız tüm konuları değerlendirip, iyi bir yön gösterirse kısa sürede işin içinden çıkarız” dedi.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İki bakana da teşekkür etti | GooD aNd EvıL | Dünyadan Haberler | 0 | 05-07-2009 03:51 PM |
CHP, Yunan bakana verdi veriştirdi | TυяKѕ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-10-2008 12:35 AM |
Bakana taciz davası | TυяKѕ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-08-2008 07:55 PM |
Bakana 'posta koyan' o kişi! | TυяKѕ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-29-2008 07:45 PM |
21-07-2006 09:46 Yedirdi içirdi, bakana ödettirdi | RichPich | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-21-2006 09:52 AM |