![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 230 Thanked 549 Times in 244 Posts
Üye No: 12537
İtibar Gücü: 1949
Rep Puanı : 27440
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() - İlköğretim Müfettişi Etem Gürsu, geçen yıl bir seminerde, “Öğretmenler yıllardır derslerde Atatürk’ün herkesi kurtardığını anlatıyor. Sizin yere göğe sığdıramadığınız Atatürk beni kurtarmadı. Ben 55 yaşındayım. Ben doğmadan 20 yıl önce ölen birisi beni nasıl kurtarır?” dediği gerekçesiyle yargılandı.
Eğitim-İş Sendikası’nın suç duyurusu üzerine açılan davada Atatürk’e hakaret suçlamasıyla yargılanan Etem Gürsu, Atatürk ve o’nun manevi şahsiyetine hakaret suçlamasıyla 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti Gürsu’nun mahkemedeki iyi halini gözönüne alarak cezasını 10 aya indirdi. Müfettiş Gürsu’nun cezası ertelenirken 1 yıl süreyle denetime tabi tutulmasına karar verildi. Milli Eğitim Bakanlığı müfettişleri 6 ay önce yaptıkları incelemede, müfettiş Gürsu hakkında disiplin ve idari yönden işlem yapılmasına gerek olmadığı karar vermişti.
![]() |
#2 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3943
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
|
![]() zamnında ATATÜRK gibiler olmasaydı bizim adımız yorga veya alexsendra olurdu densizlik yapmış sevgili öğretmencik...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 2 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 9221
İtibar Gücü: 1417
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() koçum hocam ATATÜRK olmasaydı, sen yine aynı anadan doğardın bu kesin... ama baban kim belli olmazdı... koskoca müfettiş olmuşsun ama daha ATATÜRK'ü yanımıyorsun yazık...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2550
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() tuh ulan senin sıfatına....
ölen birisiymiş... 15 asırdan beridir peygamberimizin emrindeyiz...anlasan bu kelamı etmezdin.. seni öğretmen diye piyasaya salanın.. ******* ****** ananıda al,papanın yanına git ..seni kutsasın.. ![]()
![]() |
#6 | |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2550
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Üye No:
![]() Senin gibi kendini soyunu bilmezler bugüne kadar çıktı ve çıkacakta ama sizin gibi densizleri susturmasını biliriz Atatürk gibi Osman gazi gibi Fatih Sultan Mehmet gibi Atalarımız komutanlarımız devler adamlarımız olmsaydı sen piyasada omazdın veya kimden olduğun belli olmayan bir p.. olurdun gerçi halada şüpheliyim anan seni ermeni yuvasından mı aldı ne yaptı bilmem ama helal süt içirmediği belli
|
![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 20690
İtibar Gücü: 1369
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() saygısızlığın cezasını bulmuş
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
’Atatürk’ün müziğini yapacak | [stop] | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-06-2008 04:22 AM |
İhracatçı yüzde 10’a kızdı Tüzmen, Atatürk’e sarıldı | slipknot | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-07-2008 05:29 PM |
Albert Einstein’in Atatürk’e yazdığı mektup 21.10.2007 | silverboy | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-21-2007 11:09 PM |
Atatürk’ü unutmayın cami çok diye Türkiye’yi İslam ülkesi görmeyin / 22 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-22-2006 01:45 AM |
Hakarete 3 ay 15 gün / 21 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-21-2006 02:25 AM |