![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3162
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Eski Dünya Şampiyonu, Kübalı boksör Juan Carlos Gomez, bir yıllık yasağı kalktıktan sonra ilk kez Hamburg'da ringe çıkıyor. "Kara Panter" lakaplı Gomez, Arena Box-Promotion'un kadrosunda..
Bir süre önce Ahmet Öner'in sahibi olduğu Arena Box-Promotion'un kadrosuna dahil olan Gomez, Arena'nın üçüncü organizasyonunda ringe çıkacak. Alman Boks Konfederasyonu (BDB) tarafından idrar tahlillerinde kokain izlerine rastlandığı gerekçesiyle bir yıl ringlerden uzaklaştırılma cezası alan Gomez, 15 Aralık Cuma günü Alsterdorfer Spor Salonu'nda dövüşecek. Ringlerden uzak kaldığı bir yılın çok zor geçtiğini söyleyen Gomez, şöyle konuştu: "En zor dönemlerimde yanımda hep müslümanlar vardı. Bana, Allah'a giden yolu gösteren İslamiyet'i seçtim ve müslüman oldum. Bundan sonra kaybolan zamanları telafi edip, yok olmadığımı ispat için çok çalışacağım. Önce Allah'a sonra yumruklarıma güveniyorum" dedi. 'Kara Panter' lakabı ile de anılan Gomez, kısa zamanda dünya şampiyonluğu sözü de verdi. Gomez'in menajeri ve aynı zamanda Arena Boks Promotion'un sahibi Ahmet Öner ise, Kara Panter'e güvendiğini söyleyerek, "Gomez'le güzel planlarımız var. Kendisine 2007 yılında Dünya Şampiyonası'nda dövüşme sözü verdim, o da bana kazanma sözü verdi. 15 Aralık'ta yapılacak karşılaşmada geçen bir yıllık sürenin boşa geçmediğini hep birlikte göreceğiz" dedi. Arena'nın 15 Aralık'taki boks organizasyonunda ayrıca, Mahir Oral kemer mücadelesi verirken, Selçuk Aydın, Muzaffer Tosun, Derya Torun, Mustafa Karagöl ve Yavuz Keleş de ringe çıkacaklar.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
CERN: "Kara delikler oluşacak, ama zararsız" | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-07-2008 10:42 AM |
"ODTÜ Robot Günleri"ne geri sayım başladı | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-13-2008 11:18 PM |
"Belediyeleri geri alalım" çağrısı 26 Eylül 2007 | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-26-2007 08:03 PM |
Örümcek Adam" siyahlar içinde geri dönüyor | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-31-2006 12:42 PM |
Uçaklardan sonra arabalara da "kara kutu" geliyor | Tathar Elanessé | Eskiler (Arşiv) | 1 | 02-19-2006 11:32 AM |