www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-09-2006, 09:20 PM   #1
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2548
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute
Varsayılan Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özman vefat etti 9 Aralık 2006

Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aydoğan Özman vefat etti. 2002 yılından bu yana Çankaya Üniversitesi’nde görev yapan Prof. Dr. Aydoğan Özman 67 yaşındaydı.

Prof. Dr. Özman Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 1962 yılında mezun olmuş, aynı fakültede doktorasını yapmıştı. 1989 yılında da profesörlüğe yükselen Özman, Çankaya Üniversitesi’nden önce Doğu Akdeniz, Ankara ve Virginia Üniversitelerinde öğretim üyeliği, La Haye Devletler Hukuku Akademisi kursları ile Devletler Hukuku İnceleme ve Araştırma Merkezi çalışmalarında görev yapmıştı. Aix-Marseille Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde misafir asistan olarak çalışan Özman, Hacettepe, Doğu Akdeniz, Orta Doğu Teknik, Dokuz Eylül ve Gazi üniversitelerinde de misafir öğretim üyeliği yapmıştı.

Çeşitli kamu kurum ve kuruluşları ile uluslararası komitelerde başkan, müsteşar, müşavir, genel müdür gibi önemli görevler de yürüten Özman, birçok üniversitede yönetici olarak da çalışmıştı. Prof. Dr. Özman evli ve iki çocuk babasıydı.

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı