![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3163
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İkibin yıl sonra bugün insanlık, tıpkı Atlantis gibi yokolma tehlikesi ile karşı karşıya kalır mı? İnsanlığı korumak için Uygurlu atalarımızdan bugüne görevler miras alınsaydı ne olurdu? Bu kez dünyayı ve insanlığı Türkler mi kurtarır?
Güzeldünya Kitapları arasından çıkan “Atlantis’ten İstanbul’a Kadim El Yazmaları’nın Peşinde” bu gizem üzerine kurulmuş mistik bir macera romanı... Uzun yıllar ezoterik felsefe konusunda araştırmalar yapan ve konferanslar veren Ayhan Çorbacıoğlu’nun bu sıradışı romanı MS 475’te Uygur yurdunda başlıyor... Obanın lideri Kutluğ ve emrindeki yaratıklar Kadim El Yazmaları sandığını korumakla sorumlular.. Görevleri el yazmalarındaki kadim bilgilerin, onu almaya henüz hazır olmayan insanlığın eline geçmesini önlemek... Bunu başaramazlar ve sandık Karanlık Güçler’in eline geçerse, insanlık 2.kez Atlantis’in akibetine uğrayacak...//
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() Bilgi için saol kardeşim
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yapan O, Eden O | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-11-2008 01:26 AM |
05/28/07 - Şok eden suçlama | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-28-2007 10:31 PM |
dans eden çocuk | xman | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-04-2006 09:37 PM |
Project Eden iSO | M@D_VIPer | Oyun Download | 0 | 09-30-2006 06:32 PM |
Secde Eden Taş!!! | CoolTurk | Eskiler (Arşiv) | 8 | 08-08-2006 07:18 PM |