![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2006
Teşekkür Etme: 216 Thanked 134 Times in 73 Posts
Üye No: 20196
İtibar Gücü: 1563
Rep Puanı : 7760
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() adamın biri bi oyunun "oyuncular arası tartışma" bölümünde bunu yazmış koptum falla :biggrin: :biggrin:
************************* adım tahsin yolbeyli, 23 yaşındayım. bu yaz tatlilinde komşumuz ayfer ablayla yaşadığım macerayı sizinle paylaşmak istiyorum... ayfer abla iki yıl önce kocasıyla birlikte apartmanımıza taşınmıştı... ve ben, o günden beri onun için çıldırıyordum... ayfer abla 32 yaşında 1.65 boylarında beyaz tenli enfes bir kadındı... kocası ümran abi 39 yaşında 1.85 boyunda atletik yapılı, yanık tenli, nefis bir adamdı... ama konumuz o değil, konumuz ayfer abla... ayfer abla sürekli giydiği askılı bluz ve mini etekle aklımı başımdan alıyordu. bir gün dayanamayıp kendisine açıldım... -ayfer abla sürekli niye aynı şeyleri giyiyon?insan kokar yav... -yıkıyoruz herhalde... aradan günler geçti... o gün başıma geleceklerden habersiz, semtimizin bakkalı ismet abiyle sohbet ediyordum... ismet abi 43 yaşında 1.50 boylarında buğday tenli, buğday gibi bi adamdı...oldukça atletik bi gülümsemesi vardı... konumuz ayfer abla olduğu için onu da es geçiyoruz... ben bakkaldayken içeri ayfer abla girdi...üzerinde vücut hatlarını belli eden bir tişört vardı... nereye gittiğini sorunca köpeği muffy'yi gezmeye çıkarttığını söyledi... muffy 1,5 yaşında, 40-45 santim boylarında enfes bir köpekti... ipek gibi tüyleri... amaan, ayfer ablaya geçiyorum... ayfer abla beş on dakika muffy'ye göz kulak olabilir miyim diye sordu. hemen kabul ettim tabi... eğilip köpeğinin tasmasını takarken gözlerime inanamadım... sütyen giymemişti!!! aklımı kaybedecek gibi oldum... elim ayağım birbirine dolanmıştı... sonra ayfer abla muffy'yi bırakıp gitti... o gidince hayvan huysuzlandı... havlamaya başladı... sakinleştireyim diye kucağıma alınca gözlerime inanamadım... sütyen giymemişti!!! hemen ismet abiyi kontrol ettim. o da sütyen giymemişti!!! peki kimdi bu sütyeni giyen?!... tanrım yoksa... aman allahım ben giymiştim! hem de annemin sütyenini giymiştim! hatırlıyorum annem bu sütyeni tuhafiyeci erhan'dan almıştı... tuhafiyeci erhan 1.75 boylarında, kumral... lan ben bu sütyeni nasıl giydim lan?!. hemen sütyeni çıkarıp muffy'ye taktım. muffy çıkarıp, ismet abiye attı... ismet abi de dolgun kalçalarını sergileyerek sütyeni tezgahın altına sakladı... o esnada ayfer abla içeri girdi!.. üzerinde vücut hatlarını gösteren bi gömlek vardı... hani tişört vardı, gömleği ne zaman giydin diye sorduk... tuhafiyeci erhan'a uğradım ondan aldım dedi... tuhafiyeci erhan 1.75 boylarında, kumral. bi dakka noluyo lan orda? vay ********ler!! -git lan! git!.. işte böyle.. artık muffy, ben ve ismet abi her gün buluşup sevişiyoruz...hayat bizim için çok daha renkli oldu. öyle değil mi ismet abi? -harbiden dolgun mu lan kalçalarım" :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 30 Thanked 24 Times in 8 Posts
Üye No: 8136
İtibar Gücü: 1471
Rep Puanı : 1265
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() çook güzel
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3943
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
|
![]() emek vermişsin saol ama saçma geldi bana komedi tarafını anlamadım belki kıt bi akşamdayım
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 1 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 4274
İtibar Gücü: 1447
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() kafam karıştı
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 51 Thanked 123 Times in 46 Posts
Üye No: 2971
İtibar Gücü: 1576
Rep Puanı : 5912
Rep Derecesi :
|
![]() harbi iyi ama yemişsin be bilader
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 705 Thanked 540 Times in 336 Posts
Üye No: 14065
İtibar Gücü: 2464
Rep Puanı : 27284
Rep Derecesi :
|
![]() bişey anlamadım valla
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() ben anlayacağımı anladım yaff amma güldüm yaa..
![]() |
#8 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 2 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 17117
İtibar Gücü: 1390
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Walla Sİzİe Mutuluklar Emegİne Saglik
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() saşma gib bişey anlamadım ama emeğine sağlık...
![]() |
#10 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2006
Teşekkür Etme: 44 Thanked 92 Times in 28 Posts
Üye No: 16640
İtibar Gücü: 1457
Rep Puanı : 4696
Rep Derecesi :
|
![]() çokk saçma :p
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Iki Fistik Süper Lesbian Video Gercekden Müthis izleyin ve görün | kakarot | Adult eski arşiv | 0 | 04-30-2007 07:43 PM |
Bu Site (Siteler) gercekden güzel! | mugla1978 | Adult eski arşiv | 7 | 09-30-2006 01:52 AM |