www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-13-2006, 11:47 PM   #1
Bostandere
Forum Aşığı

Teşekkür Etme: 111
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3038
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi : Bostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond repute
Varsayılan Örs: "Savunmada aşıyı tutturamadık"

Abdi İpekçi'de oynanan maçta Yunanistan'ın Aris takımına 80:86 mağlup olan Fenerbahçe'de coach Aydın Örs maçın ardından yaptığı açıklamada, mağlubiyeti savunmadaki hatalara bağladı..

Fenerbahçe'nin tecrübeli coach'u Aydı Örs savunmada ellerinden gelen herşeyi denediklerini ama bir türlü aşıyı tutturamadıklaırnı söyledi.

Aydın Örs: "En önemli sorun savunmamızı oturtamamak oldu. Kendi sahanızda 86 sayı yiyorsanız, 90 sayı atmanız lazım ve bu takımada bu kadar sayı atmak kolay değil. Onlarda ilk maçtan bu yana çok yol katettiler ve geçen hafta Barcelona deplasmanında 3 sayı farkla yenildiler. Savunma değişikliği ve oyuncu değişikliği yaptık ama bir türlü bu aşıyı tutturamadık. Rakipte de çok önemli isimler var ama biz başaramadık. Bizim kadromuzun derinliği herkese göre değişir ama ben çok derin olduğu yönünde düşünmüyorum. Ben her türlü şeyi denediğime inanıyorum ama öte yandan herkesin görüşüne saygı duyuyorum

Bostandere çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı