![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Fenerbahçe-Eintracht Frankfurt maçına damgasını vuran Semih Şentürk maçın ardından şöyle konuştu: "İlk sarı kartı gördükten sonra yapmamam gereken bir hareket yaptım ve hakem de ikinci sarı kartı gösterdi, ancak kırmızı kartı kullanmadı. Aklıma Çaykur Rizespor ile yaptığımız ve kural hatası nedeniyle tekrarlanan maç geldi. Hakeme gidip durumu anlattım. O da notlarına baktı ve yanlışlığı anladı, kırmızı kartı gösterdi. Oyun başlamıştı, ben gidip hakemi uyardım." Semih ayrıca, Frankfurt'a gol atacağını hissettiğini söyledi. Kaynak: DHA |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yarkın: "Altay maçı final olacak.." | styla45 | Türkiye 2. & 3.Ligi | 0 | 04-01-2010 02:34 AM |
"Antalya maçı ligin kaderini belirleyecek" | [stop] | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-14-2008 08:18 PM |
Xabi: "Beşiktaş maçı derbiden daha önemli" | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-23-2007 04:30 PM |
Yücel Platin: "Zorlu Tofaş maçı bizi bekliyor" | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-13-2006 03:16 PM |
Tony Parker: "Maccabi maçı daha zor olacak"/6ekim | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-06-2006 03:14 PM |