![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3165
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Rüştü: "Onlardan daha üstünüz.."
Fenerbahçe'nin milli kalecisi Rüştü Reçber, UEFA Kupası kura çekimini değerlendirdi.. Başarılı file bekçisi, "Ben inanıyorum ki turu geçmememiz için bir neden yok. Onlardan daha üstün olduğumuzu düşünüyorum" dedi.. "Avrupa futbolunda bir yerlere gelmeye çalışan bir ekip. Ülkesinde de şampiyonluğa oynuyorlar. Ben inanıyorum ki turu geçmememiz için bir neden yok. Onlardan daha üstün olduğumuzu düşünüyorum. Önemli olan iyi konsantre olmamızdır. Tottenham ve Parma’nın gelmemesi bizim için avantaj olur diyordum, nitekim de gelmedi. Diğer takımları eleyebileceğimizi düşünüyordum. Turu geçtiğimiz taktirde de büyük olasılıkla diğer maçta Newcastle turu geçecektir. O da bildiğimiz bir takım."
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() İnşallah geceriz
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
"Biz onlardan çok daha hassasız" 4 Şubat | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-04-2008 11:21 PM |
"Allah onlardan razı olmuştur, onlar da Allah'tan..." (Mâide Suresi, Ayet-119) | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-23-2007 10:39 AM |
Volkan: "Rüştü’ye ihtiyacımız var" | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-20-2006 11:16 PM |
Rüştü: "Yanlış tercüme!" | GeCeLeR | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-07-2006 05:43 PM |
RÜŞtÜ: "topu GÖremedİm!.." | kasirga78 | Eskiler (Arşiv) | 16 | 08-12-2006 12:35 AM |