![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 0 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 3497
İtibar Gücü: 1435
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() her ne olursa olsun sevmek güzel bisey ama sevipde karsilik bulamamak insani cehenneme sürükler arkadaslar acayip derecede doluyum artik yoruldum asktanya artik hic bi carem kalmadi canimi veririm sevdigime ama insanada haketmediginden fazla deger vermemek gerekiyo peki sonuç ne her gün meyhane yolunda gidip gidip gelmek ben17 yasindayim durumum bu bu hale düsüren utansin sevmek yürek ister burçinn seni cokk seviyorumm anlamasanda
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 336 Thanked 198 Times in 92 Posts
Üye No: 11033
İtibar Gücü: 1936
Rep Puanı : 18968
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Güzel kardesim ne bu karamsarligin bu yasta hayati kendine niye zindan ediyorsun. Senin yasinda benimde oglum var durumuma üzüldüm ne olursa olsun hayat devam ediyor, hayata küsme daha cok gencsin ilerde karsina daha ne Burcinler cikacak.
Sevipte karsilik bulmamamak'ta kötü, karsindakininde sana yaklasimi yoksa o baskasi ile ilgileniyordur.Bak baska bir yerde ask acisi cekenler icin bir yazi buldum insallah isine yarar kendine iyi bak, hayat devam ediyor. Aşk acısı çekerken yapmanız gerekenler 1- Yalnız kalmayın Evet yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Ancak bu dönemde sosyal hayattan kopmayın. Yalnızlık kendinizi iyi hissetmenizi sağlamaz, daha çok yıpranmanıza neden olur. Aileniz ve arkadaşlarınızla daha çok zaman geçirin. Belki de onları, bu aşkı yaşarken ihmal etmiştiniz. 2- Yeni şeyler yapın Onunla beraberken yapmak isteyip de yapmaya fırsat bulamadığınız şeyleri yapın. O olmadan önce neler yapardınız? Şöyle bir sıralayın ve vakit geçirmeden uygulayın. imkânınız varsa kendinizi yakın hissettiğiniz biriyle küçük bir tatil yapın. Kafanızı toparlamanıza yardımcı olur. Gönüllü annelik, dans kursuna başlamak da iyi gelebilir. 3- Küçük şeylerden zevk alın En azından almaya çalışın. Mutlu olmak sizin elinizde. Güçlü olun ve sizi hak etmediğini düşünün. Mutlu olmak için neler yapabilirsiniz bir düşünün. Uzun yürüyüşler iyi gelebilir. 4- Yeni bir ilişkiye atlamayın Kendinizi yeniden aşık olmak için zorlamayın. Bırakın acı çeken kalbiniz dinlensin. Gerçekten acı çekiyorsanız çivi çiviyi sökmez. 5- Hissettiklerinizi yazın Yazmak kendi kendinize yapabileceğiniz en iyi terapilerden biridir. Hissettiklerinizi, yaşadıklarınızı yazın. O güne kadar yapmadıysanız günlük tutmaya başlayın. 6- Psikologa gitmekten çekinmeyin Tüm bunlara rağmen bulunduğunuz durumdan kurtulamıyorsanız bir psikologa gidin ve ona her şeyi anlatmaktan çekinmeyin |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 0 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 3497
İtibar Gücü: 1435
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ilgilendiginiz icin gercekten cok tesekkür ederim ya napalim iste bu yasla olacak is deil gerci ama olsun ya sevmek karsiliksizda olsa hakkaten güzel ya sonuna kadar bekleyecem bakalim nolacak
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 1 Times in 1 Post
Üye No: 8698
İtibar Gücü: 1429
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() dostum sen beni dinle şu yaşam standartlarında ve senin yaşın aşık olmak gerçekten feci bişey ben bunları bir çok dostuma söyledim ama onların gözleri okadar kör olmuşki hiç bir şey görmüyorlar senin yaşın daha çok genç ama sana benden bir nasihat hayatı hiç şakaya alma o insana acımaz ege arkadaşımın söylediği gibi ne bu karamsarlığın daha çok mutlu yarınların olacak üzme kendini ama acılar adamı olgunlartırır bir yandanda iyi yani gördüğün herşeyden ders almaya bak benden bu kadar HOŞ(CAKAL) .net
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 21039
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() ahhh ahhhh geçmiş olsun dostum
![]() |
![]() |
#6 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 289 Thanked 547 Times in 173 Posts
Üye No: 14511
İtibar Gücü: 1838
Rep Puanı : 28545
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() zor durum gerçekten.allah yardımcın olsun.
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Üye No:
![]() Aşk acısı çekmek meyhaneye düşmeyi gerektirmez kanka aşk sabır işidir karşılık beklenmeden sevilir
|
![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 23986
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Canım kardeşim seninle aynı kaderi paylaşıyoruz.bende 17 yaşında , 2 yıldır KARŞILIKSIZ AŞK ın acısını çeken bir mağdurum.Tabi ki çok zor bir olay.yaşamayan bilemez ama şaka maka değil yani çok berbat bişey
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 38 Thanked 104 Times in 64 Posts
Üye No: 23176
İtibar Gücü: 1453
Rep Puanı : 6256
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bir gün ezan sesiyle uyanirsan eger, | LeGoLaS | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-02-2008 11:55 AM |
Eger 2006 yilinda yasiyorsaniz | Tathar Elanessé | Eskiler (Arşiv) | 3 | 10-28-2007 02:23 PM |
Denizden Esintiler.....-VII- (Yaşam Buysa..) | mystical_waynak | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 12:39 PM |
Eger Bir Gün Yasamdan Bıkarsan | KέžmдИ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-27-2006 07:48 PM |
Öymen: B planı buysa, berbat bir plan 8 Aralık 2006 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-08-2006 09:44 PM |