www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-20-2006, 04:26 PM   #1
Didem
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 4
Üye No: 24443
İtibar Gücü: 1379
Rep Puanı : 1960
Rep Derecesi : Didem is on a distinguished roadDidem is on a distinguished roadDidem is on a distinguished roadDidem is on a distinguished roadDidem is on a distinguished roadDidem is on a distinguished roadDidem is on a distinguished roadDidem is on a distinguished roadDidem is on a distinguished roadDidem is on a distinguished roadDidem is on a distinguished road

Ne çok gün geçti... Ben mi dayandım bu kadar çok yoksa kendi kendimi mi kandırdım? Saat tik takları bile asırlar kadar uzun geçerken sensiz, bu kadar süre ben mi bekledim?

"Ne hasta bekler sabahı

Ne taze ölüyü mezar
Ne de şeytan bir günahı
Seni beklediğim kadar"*

Bekledim, bekliyorum, bekleyeceğim. Seni sevmenin belki de en tatlı kısmı beklemesi. Gelseydin, seni hala bu kadar seviyor olur muydum? meçhul...

Zamansız, en hazırlıksız anımda girdin dünyama. Kalkanlarımı çekmeye fırsat bile bulamadım, aşık oldum. En kör kuyularıma verdin aydınlığını, en kuytu denizlerimde yakamozlandırdın ışığını.

Yüreğime kök salmış geçmiş zaman yaralarını nasıl da okşadın yumuşacık dokunuşlarınla, bilmeden. Dudaklarının arasından dökülen her sözcük ninni oldu alıp götürdü beni masum çocuk uykularıma. Uykularımda bile anne şefkatiyle sarılıyordun ki yabancı sevgiler üşütmesin, acıtmasın gül görünümlü kaktüslerin dikenleri beni diye.

Ben ne mi yapıyordum? Ben sadece seviyordum işte.. Böylesi daha önce gelmemişti ki hiç başıma... Böylesini bulamam bir daha diye, söyleyemiyordum bile sevdiğimi bangır bangır meydanlarda. Bir akvaryum balığının gürültülü sessizliğini yaşıyordum. ne zaman niyetlensem seni sevdiğimi söylemeye, kelimeler yerine hava kabarcıkları çıkıyordu yüzeye. Cam fanusun içinden seni, senin beni sevmeni izleyebiliyordum sadece. Sevgi kırıntılarını nasıl da cömertce bana sunduğnu görüyor ama sadece bakabiliyordum sana.

Çünkü sen o kadar erişilmezdin ki... Bu halinle bana böylesi yakın durman sadece bir illüzyon olmalıydı. Ama olsun, bu bile benim için yeterdi. Fazlası değildi beklediğim. Seni sevmem senden de beni sevmeni isteme hakkını vermezdi ki bana. Hem, sen seni ne kadar sevdiğimi hiç bilmeyeceksin. Hep o anne şefkatiyle, dostlukla gelip dokunacaksın yüreğimde gözyaşlarımın olduğu yere, ben mutlu olacağım.

Sonra gitme vakti gelecek....

"Sana gitme demeyeceğim
Ama gitme Lavinia
Adını gizleyeceğim
Sen de bilme Lavinia" **

Sen beni hiç bilmeyeceksin, ama ben seni hep seveceğim
Didem çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
aLeMDaR (12-21-2006), KaRaBaSaN (12-20-2006), oya13 (12-20-2006), sayokan (12-24-2006), Stinq (12-21-2006), whimsical_angel (12-22-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
Old 12-20-2006, 04:43 PM   #2
talha
Geçerken Uğradım

Teşekkür Etme: 49
Üye No: 739
İtibar Gücü: 1481
Rep Puanı : 765
Rep Derecesi : talha is a splendid one to beholdtalha is a splendid one to beholdtalha is a splendid one to beholdtalha is a splendid one to beholdtalha is a splendid one to beholdtalha is a splendid one to beholdtalha is a splendid one to behold

vayy bee çok güzel
Old 12-20-2006, 06:09 PM   #3
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

çok güzel bir paylaşım eline sağlık...
ve benim bittiğim bir 4 lük...
"Ne hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar
Ne de şeytan bir günahı
Seni beklediğim kadar"
Old 12-21-2006, 03:22 PM   #4
Stinq
ÇaKaL Üye

Stinq Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 132
Üye No: 6800
İtibar Gücü: 2070
Rep Puanı : 40766
Rep Derecesi : Stinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond repute

cok güzeldi ya ne soylenirki eline saglık

Stinq çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 12-21-2006, 07:55 PM   #5
aLeMDaR
Guest

Üye No:

Mükemmeldi Didem emeğine sağlık...
Old 12-22-2006, 01:08 PM   #6
whimsical_angel
Müstakbel Üye

whimsical_angel Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 38
Üye No: 23176
İtibar Gücü: 1456
Rep Puanı : 6256
Rep Derecesi : whimsical_angel has much to be proud ofwhimsical_angel has much to be proud ofwhimsical_angel has much to be proud ofwhimsical_angel has much to be proud ofwhimsical_angel has much to be proud ofwhimsical_angel has much to be proud ofwhimsical_angel has much to be proud ofwhimsical_angel has much to be proud ofwhimsical_angel has much to be proud ofwhimsical_angel has much to be proud ofwhimsical_angel has much to be proud of

Seni sevmem senden de beni sevmeni isteme hakkını vermezdi ki bana
Sen beni hiç bilmeyeceksin, ama ben seni hep seveceğim
coookkkk guzelmıs saol
whimsical_angel çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı